«Προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό» είπε ο Καζάκος και προκάλεσε ΣΑΛΟ–ΤΣΑΚΙΣΕ κόκκαλα με τη γλώσσα η Ακρίτα

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day"

Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Καζάκου για τους χιλιάδες νέους Έλληνες που αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, λόγω υψηλής ανεργίας και μνημονίου.

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του. Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι -στην ουσία -προδοσία». Αυτή η δήλωση του ηθοποιού στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day", προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να κατηγορούν τον γνωστό ηθοποιό ότι πληρώνεται πλουσιοπάροχα από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, όπου είναι διευθυντής και άλλους να προβαίνουν σε βαρείς χαρακτηρισμούς για την ηλικία, το ταλέντο και την υγεία του κυρίου Καζάκου!

Παρέμβαση στο θέμα έκανε η Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν μασάει ποτέ τα λόγια της.

«Κατακρίνω την ΑΠΟΨΗ - όχι την ΕΜΦΑΝΙΣΗ ή την ΗΛΙΚΙΑ. Άλλο "διαφωνώ με τον Καζάκο" κι άλλο "ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ".Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα 'χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία, όμως: μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη, χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Μια άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούουμε με επιχειρήματα, δεν απαντάμε "NAI, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη"», γράφει η Ελενα Ακρίτα στο facebook.

H ανάρτηση της γνωστής συγγραφέως, ηθοποιού και σεναριογράφου προκάλεσε βροχή σχολίων, ενώ χιλιάδες χρήστες έκαναν like στο κείμενο της.

Υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Έλενα Ακρίτα και ο κύριος Κώστας Καζάκος συνεργάστηκαν στην θρυλική σειρά του Mega «Βέρα στο Δεξί», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η κυρία Ακρίτα υπέγραφε το σενάριο και ο κύριος Καζάκος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top