SPOILER star.gr: Μπο vs Κοκκινάκης! Ο «Διάσημος» που αποχωρεί είναι ο…

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 30-05-2017 13:23

SPOILER star.gr: Μπο vs Κοκκινάκης! Ο «Διάσημος» που αποχωρεί είναι ο…

Ο μεν βγήκε υποψήφιος αφού (κατά)ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, ο δε από τον Γιώργο Χρανιώτη που κατάφερε να μπει στο συμβούλιο του νησιού ήρεμος, φορώντας στο λαιμό του το κολιέ της ασυλίας και εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την παραμονή του για (τουλάχιστον) μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, Κώστας Κοκκινάκης και Μπο τέθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης, με όλους τους παίκτες να τονίζουν ότι ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και έτσι κατέληξαν στους δύο πιο αδύναμους παίκτες της ομάδας τους.

Οι τηλεφωνικές γραμμές έμειναν – ως είθισται – για μισή ώρα ανοιχτές και η κάλπη έκλεισε!

Ποιος είναι ο παίκτης, όμως, που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να παραμείνει στο Survivor; Ποιος είναι ο παίκτης που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι θα μάθει δια στόματος Σάκη Τανιμανίδη ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει Ελλάδα;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του στο Survivor έχει ήδη ξεκινήσει για τον… Κώστα Κοκκινάκη!

Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, οι δύο άντρες «κονταροχτυπήθηκαν» αλλά στη λήξη του γύρου, νικητής ήταν ο ράπερ, ο οποίος θα μείνει στην παραλία και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους κόκκινους.

Από την άλλη, ο πολίστας μοιάζει να είναι ένα βήμα πριν την έξοδο, πηγαίνοντας να συναντήσει την φίλη του Λάουρα Νάργες που πριν μερικές ημέρες «έφυγε» επίσης από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά, όλα αυτά σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και… μέχρι νεοτέρας, μιας και, παρόλο που η πηγή του star.gr, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται – ειδικά μετά τα τελευταία «σκάνδαλα» - spoiler.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας στο επεισόδιο της Τετάρτης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top