Λάμπρος Χούτος:Τι αποκάλυψε για τον Χανταμπάκη και το ΣΟΥΤΙΕΝ στο Survivor-Τα ’’καρφιά" στην Παπαδοπούλου!

’’Στην αρχή με την Ειρήνη είμασταν πολύ κοντά’’

Καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama», ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Λάμπρος Χούτος. O πρώην παίκτης των «Διασήμων» μεταξύ άλλων σχολίασε το περιστατικό με τον  Στέλιο Χανταμπάκη και το πλάνο με το σουτιέν στο Survivor. 

Όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα των Διάσημων έχουν μιλήσει γι’ αυτό το περιστατικό.

Ο Λάμπρος Χούτος τόνισε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ που τους έκανε διάφορα πράγματα για να γελάσουν και διακωμωδούσε όλους τους συμπαίκτες τους είτε ήταν μπροστά είτε όχι.

 «Κρίμα που ο κόσμος έχει αυτή την εντύπωση για τον Στέλιο, διότι είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Μας έκανε και διασκεδάζαμε…μας έκανε πολλές πλάκες» είπε αρχικά και όταν η παρουσιάστρια του επεσήμανε πως δεν έπρεπε να το κάνει όταν η Ειρήνη απουσίαζε δήλωσε: «Νομίζω ότι το έκανε και στον Σπαλιάρα όταν αυτός έλειπε. Ήταν και η Ειρήνη εκεί και γελούσε. Δεν έχει τόσο μεγάλη βάση αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην αρχή με την Ειρήνη είμασταν πολύ κοντά. Θεωρώ ότι μπήκε στο παιχνίδι έχοντας κάποια δικά της προσωπικά θέματα και μαζί με όλες τις αντίξοες συνθήκες που βρήκε στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Κατά την γνώμη μου δεν κατάφερε να βγάλει έναν χαρακτήρα που να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των συμπαικτών της».

Στο τέλος, ο ίδιος θέλησε να δώσει μια συμβουλή για το επόμενο Survivor και είπε: «Καλό θα ήταν να υπάρχουν κρυφές κάμερες, να φαίνονται τα πάντα ώστε να μην μπορεί κανένας παίκτης να βγάζει δύο πρόσωπα γιατί εγώ εδώ άλλο έργο είδα και εδώ άλλο έργο βλέπουν οι τηλεθεατές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top