Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος στο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Γιάννη Σπαλιάρα και παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια.

Διαβάστε επίσης: Survivor: ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ντάνος με τον Σπαλιάρα! «Στ’ αρχ…α σου το ρίχνεις το αλάτι;»

Ο Ντάνος, επιστρέφοντας στην παραλία, μίλησε αρχικά με τον Μπο και του εξήγησε πως αν ο Σπαλιάρας δεν ζητήσει συγγνώμη, δεν πρόκειται να κάτσει ξανά μαζί τους.

Στην συνέχεια, ο Αγγελόπουλος τα έβαλε και με τον Μάριο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο, δηλώνοντας στην κάμερα πως πλέον τα δεδομένα αλλάζουν στη συμβίωση και θα διαφοροποιηθούν πολλά πράγματα.

«Είναι τυχερός που ήμασταν στο τέλος του αγωνίσματος με τον Σάκη, είναι τυχερός, τίποτε άλλο. Άμα δεν ζητήσει συγγνώμη απ όλους εδώ, ενώπιον όλων, δεν θα ξανακαθίσει εδώ. Δεν ξέρω αν το έκανε σοβαρά ή αν έκανε πλάκα. Από εδώ και πέρα να προσέχει τι κάνει», είπε ο Ντάνος στον Μπο και του απάντησε μετά ο γνωστός τραγουδιστής: «Τόσος είναι δεν πειράζει, για μέχρι εκεί είναι. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει ο Γιάννης, να το ξέρεις αυτό. Σας το έχω πει 100 χιλιάδες φορές».

«Η πόρτα του σπιτιού μας είναι ανοικτή για όλους, τους ταΐσαμε στο στόμα, το εννοήσαμε, τους καλωσορίσαμε να φάμε μαζί και να κυμανθεί σε τέτοια πλαίσια η σχέση μας γιατί είναι ανθρώπινο και χαρακτηρίζει εμάς σε αυτό το σπίτι. Είναι δυο-τρια άτομα που έδειξαν ένα πρόσωπο που δεν καταλαβαίνω, ούτε από τον Γιάννη, ούτε από τον Μάριο, ούτε από τον Κωνσταντίνο. Ο Γιάννης προσέβαλε τις γυναίκες της ομάδας μου και εμάς σαν ανθρώπους. Εμείς δεν πικάραμε ποτέ κανέναν όταν πήραμε έπαθλο, ούτε δείξαμε τίποτα, ούτε κάναμε άσχημες χειρονομίες.

Αυτή η υπεροψία δεν θα περάσει έτσι. Για να μπουν στο σπίτι μας, θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά εκφράζοντας ο ένας τον άλλον. Δεν θα ξεχαστεί τίποτα και από εδώ και πέρα ο καθένας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απέναντι στο δικό μας σπίτι, στα αγωνίσματα. Θα διαφοροποιηθούν πολλά πράγματα από εδώ και πέρα, θα κρατηθούν αποστάσεις για να μην χάσουμε εμείς την αξιοπρέπειά μας. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, η στάση τους είναι παιδική», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.