Άναψαν τα αίματα στον Άγιο Δομίνικο, όπως φάνηκε στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας. Η λογομαχία που είχαν στην ομάδα των Διάσημων ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την ήττα τους στη δοκιμασία και την έλλειψη φαγητού, θα τους έφερνε στα χέρια, αν δεν είχαν επέμβει οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν!

Συγκεκριμένα, οι Διάσημοι εμφανίστηκαν να συζητούν για το πώς θα διαχειριστούν τις προμήθειές τους και, για την ακρίβεια, αν θα φάνε ή όχι πριν το νέο αγώνισμα, ενώ θέμα προέκυψε και για την προσευχή που είχε κάνει ο Αγγελόπουλος και είχε θεωρήσει ότι ο Χανταμπάκης είχε «προσβάλει».

«Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή», είπε ο Στέλιος και ο Γιώργος του ζήτησε λίγο αργότερα το λόγο.

Μάλιστα, ο Γιώργος είπε κατάμουτρα στον συμπαίκτη του: «Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος».

Αλλά η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν ο Γιώργος τράβηξε την μπλούζα που είχε ο Στέλιος στο πρόσωπό του ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, λέγοντας «όταν θα σου μιλάω, θα με κοιτάς»!

«Έλα εδώ! Γιατί μου τράβηξες την μπλούζα έτσι; Χειρονομίες, ούτε από τον πατέρα μου!», απάντησε το μοντέλο και παρουσιαστής, κινούμενος «απειλητικά» εναντίον του συμπαίκτη του, με τον Λάμπρο Χούτο να παρεμβαίνει για να αποτρέψει τα χειρότερα…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Tags: