ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Η… εξωτική γιορτή του Σάκη Τανιμανίδη - Γιατί βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο;

Μας μύησε στον κόσμο του Survivor, αναρτώντας τις πρώτες φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Η… εξωτική γιορτή του Σάκη Τανιμανίδη - Γιατί βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο;

Θα παρουσιάσει το Survivor. Αυτό το ξέραμε από πριν τα Χριστούγεννα. Είναι μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη πάνω του. Κι αυτό το ξέραμε από τη μέρα που τον γνωρίσαμε – τηλεοπτικά – και είδαμε πόσο αγαπάει τα ταξίδια, την περιπέτεια και το κυνήγι… των ονείρων του. Αυτό, όμως, που δεν ξέραμε είναι ότι έχει ήδη πατήσει το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο.

Και ίσως να μην το μαθαίναμε αν δεν το είχε μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε… ποδαρικό στο «γήπεδό» του, στο δικό του Survivor και έχει ήδη «προσγειωθεί» σε ένα από τα πιο εξωτικά σημεία του πλανήτη, όπου και βρίσκεται αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές: κάπου ανάμεσα δηλαδή σε κρυστάλλινα νερά, φοίνικες, εξωτικά τοπία και εικόνες που σε ταξιδεύουν – αν δεν είναι αυτό το top δώρο για τη σημερινή μέρα, τότε Σάκη πες μας ποιο είναι;

Ο «επιζήσας», λοιπόν, παρουσιαστής και η ομάδα που βρίσκεται μαζί του τα δίνουν ήδη όλα για αυτό που σε λιγότερο από μήνα – φήμες λένε ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μια πρώτη μικρή γεύση πήραμε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), οπότε και μέσα από το story του Instagram «ανέβασε» το πρώτο του βίντεο από το Las Terrenas, μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Δομινικανής Δημοκρατίας δηλώνοντας ότι του είχε λείψει το ταξίδι.

Ακολούθησε βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων με μικρή «ξενάγηση» στον παράδεισο, όπου και βρίσκεται, ενώ το ξύπνημα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής τον βρήκε δίπλα στο κύμα, πάνω στη χρυσή άμμο της Playa Bonita.

«300K followers!! Δεν βρίσκω αρκετά λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και το support που μου δείχνετε τόσα χρόνια! Ήμουν απλά ένα μικρό παιδί με ιδέες και χάρη σε σας κατάφερα να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα! Σας ευχαριστώ και για τις ευχές για την γιορτή μου σήμερα. Από το νέο μου ξεκίνημα εδώ στον Άγιο Δομίνικο, στο SURVIVOR, σας στέλνω τις καλύτερες ευχές… και να θυμάστε ότι τα όνειρα βγαίνουν αληθινά αρκεί να τα κυνηγήσεις!», έγραψε λίγη ώρα αργότερα στα social media ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους όχι μόνο για τις ευχές τους, αλλά και για το ότι έφτασαν τους 300.000 – από εκεί που είναι άλλωστε δεν θα μπορούσε να τους ευχαριστήσει με άλλο (αλλά και με καλύτερο) τρόπο! Παράλληλα, έδωσε και μια πρώτη γεύση από το "σκηνικό" του παιχνιδιού που έχει στηθεί πάνω στην άμμο.

Όσο για το γιατί… βιάστηκε να  μπει στο αεροπλάνο και να πάει για εξερεύνηση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, ο Σάκης απογειώθηκε την Δευτέρα, έκανε ταξίδι 20 (άουτς!) ωρών, προσγειώθηκε στην Καραϊβική για κάτι λίγο παραπάνω από 24 ώρες και σήμερα ξανακλείνει βαλίτσα και ετοιμάζεται να περάσει ακόμα ένα 20ωρο στον αέρα (εκείνος σίγουρα δε μασάει, εγώ μια φορά και στην ιδέα εξαντλήθηκα…).

Και τα έκανε όλα αυτά για να γυρίσει το τρέιλερ του παιχνιδιού που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως την «πιο δυνατή εμπειρία επιβίωσης». 

Το μόνο που μπορούμε ακόμα να μαρτυρήσουμε είναι ότι αν ισχύουν όλα όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μας, ετοιμαστείτε να γίνετε θεατές στο πιο εντυπωσιακό trailer που έχει προβληθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση – μεταξύ μας δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Σάκη!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top