Συγκλονίζει η δύναμη ψυχής της Εβελίνας Αγγελίδη πέντε μήνες μετά το τροχαίο του συζύγου της

’’Είναι δυνατός θα τα καταφέρει’’

Από το κέντρο αποκατάστασης που νοσηλεύεται σήμερα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, 5 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, μίλησε για πρώτη φορά η γυναίκα του Εβελίνα, που στέκεται όλους αυτούς τους μήνες στο πλευρό του.

Με μάτια κλαμένα, φωνή που τρέμει αλλά με μια περίσσια δύναμη ψυχής, η Εβελίνα Αγγελίδη μίλησε  στην Τατιανα Στεφανιδου και στην εκπομπή «Tatiana Live».

«Φοβόμουν μη χτυπήσει το τηλέφωνο και μου πουν το…κακό. Του έλεγα “αγάπη μου κάνε υπομονή, είσαι πολύ δυνατός, θα τα καταφέρεις”. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι με τέτοια σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι θα έκανε τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια βρήκε δύναμη απο τον πνευματικό της. Έναν ιερέα, που τη συμβούλεψε να έχει κουράγιο και της είπε πως ο σύζυγος της θα γίνει καλά...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τώρα την προσωπική του μάχη στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης. Η σύζυγός του περιμένει τη μέρα που ο Κωνσταντίνος θα καταφέρει να μιλήσει και να συναντήσει το μονακριβο γιο τους, Αλέξανδρο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top