Η Ελληνίδα ηθοποιός Ντένια Αγαλιανού που ζει στο Μεξικό περιγράφει στο Star τον εφιάλτη που έζησε από το χτύπημα του Εγκέλαδου

"Επικρατεί πανικός στους δρόμους. Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς σπίτια"

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από το φονικό «χτύπημα» του Εγκέλαδου μίλησε στο Star  η ηθοποιός Ντένια Αγαλιανού, η οποία πλέον ζει μόνιμα στο Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 220 οι νεκροί στο Μεξικό - Υπεράνθρωπες προσπάθειες εντοπισμού των εγκλωβισμένων στα συντρίμμια

Η Ελληνίδα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Next Top Model», όπως αποκάλυψε, την ώρα που έγινε ο σεισμός των 7,1 Ρίχτερ βρισκόταν στο κανάλι Τelevisa.

«Aκούσαμε τον συναγερμό. Τρέξαμε όλοι πανικόβλητοι. Υπήρξαν πάρα πολλές ζημιές στο κανάλι» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Μετά ακούστηκε ο ήχος από το σχολείο που κατέρρευσε. Φύγαμε όλοι να προσφέρουμε βοήθεια με ό,τι μπορούσαμε».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε «Δεν μας αφήνουν να περάσουμε. Μας αφήνουν μόνο σε κάθε κατεδαφισμένο κτίριο να προσφέρουμε νερό, φαγητό, γάζες, φάρμακα για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουμε κοιμηθεί όλη τη νύχτα, είμαστε όλη την ώρα στο τηλέφωνο. Δόξα τω Θεώ έχουν ανοίξει όλες τις τηλεφωνικές γραμμές, δωρεάν για όλο το Μεξικό».

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το σχολείο που κατέρρευσε στο Μεξικό – Νεκρά 21 παιδιά (φωτο, video)

Η Ντένια Αγαλιανού, καταλήγοντας τόνισε ότι «επικρατεί πανικός στους δρόμους, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς σπίτια. Έχουν καταρρεύσει κτίρια που ήταν καινούργια. Περιμένουμε να μην συμβεί κάτι άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι το Μεξικό θρηνεί πάνω από 220 ανθρώπους, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι η χώρα τιμούσε τους 1000 ανθρώπους, οι οποίοι χάθηκαν την ίδια μέρα πριν από 32 χρόνια, στον σεισμό του '85 όταν έγινε ο σεισμός.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top