Οι celebrities στο πλευρό των θυμάτων του τυφώνα Harvey: Οι Kardashians προσφέρουν μισό εκατ. δολάρια!

Δείτε τα posts τους στα social media-Πρώτη ανάρτηση:30-08-2017 13:08

Στο πλευρό των θυμάτων από τον τυφώνα Harvey, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο πιο καταστροφικός των τελευταίων χρόνων, αφήνοντας πίσω του 18 νεκρούς και μεγάλες καταστροφές στο Houston, και σε άλλες πόλεις του Texas, στέκονται πολλοί celebrities.

Με πρωτοβουλία του κωμικού ηθοποιού Kevin Hart, οι διάσημοι ξεκίνησαν να δωρίζουν χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό με σκοπό να βοηθήσουν αυτούς που επηρεάστηκαν από τον τυφώνα.

 

 

H οικογένεια Kardashian, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του διαδικτυακού και τηλεοπτικού της σόου θα δωρίσει 415.000 ευρώ (500.000 δολάρια) στα θύματα του τυφώνα.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα θα μοιραστούν ισόποσα στην οργάνωση Ερυθρό Σταυρό και στην οργάνωση Στρατό Σωτηρίας, οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί στα σημεία της καταστροφής.

Την ίδια ώρα, και η Beyonce, προτίθεται να βοηθήσει τη γενέτειρά της, την πόλη του Houston.

«Η καρδιά μου είναι στη γενέτειρά μου, το Houston και συνεχίζω να προσεύχομαι για τους πληγέντες και για τους διασώστες που ήταν τόσο γενναίοι και αποφασισμένοι να κάνουν τόσα πολλά για να βοηθήσουν», έγραψε η Beyonce σε δήλωσή της.

«Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα μου στο “BeyGOOD” καθώς και τον πάστορα μου (τον Rudy Rasmus από την εκκλησία του St. John στο κέντρο του Huston) για να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο για να βοηθήσουμε όσους μπορούμε» συνέχισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Δείτε τα post και άλλων celebrities στα social media

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top