Στάθης Ψάλτης: «’Εμεινα χωρίς δουλειά και τάιζα την κόρη μου νερό και ζάχαρη»

Τι είχε πει ο κορυφαίος ηθοποιός για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Στάθης Ψάλτης: «’Εμεινα χωρίς δουλειά και τάιζα την κόρη μου νερό και ζάχαρη»

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Στάθης Ψάλτης, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως ήδη είχε μεταδώσει το star.gr, βυθίζοντας στο πένθος όλους εκείνους που τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που είχε χαρακτηριστεί και ως ο «βασιλιάς» της βιντεοκασέτας, το 2011, είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Το πρωινό», πως υπήρξε περίοδος στη ζωή του που τα οικονομικά προβλήματα ήταν τόσα πολλά, που δεν είχε να ταΐσει την κόρη του, Μαρία.

«Μια εποχή έπαιζα σε κάποιο θέατρο μία παράσταση και ήμουν εκπληκτικός. Μάλιστα ο ίδιος ο πρωταγωνιστής μου είχε πει πως θα τους  έδιωχνε όλους και θα κράταγε εμένα. Ήταν Χριστούγεννα. Τελικά κράτησε όλους τους άλλους και έδιωξε εμένα. Ήταν μία από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί  ο ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου και της έδινα νερό και ζάχαρη επί έξι μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη εποχή. Μάλιστα είχα βάλει μία σκάλα δίπλα από την πολυκατοικία και έμπαινα από το παραθυράκι για να μη με βλέπει ο θυρωρός, γιατί δεν είχα να του δώσω τα κοινόχρηστα».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΘΑΝΕ ο σπουδαίος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης

«Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!»- Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΤΑΚΑ του Στάθη Ψάλτη που έγραψε ιστορία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top