Οριστικός χωρισμός για Μάστορα – Πάρκερ; Ποια του έχει κλέψει την καρδιά

Σύννεφα στην πολύχρονη σχέση

Χωρισμός για Χρήστο Μάστορα και Courtney Parker

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή φαίνεται να έχει γυρίσει ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας. Η πολύχρονη σχέση του με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και χορεύτρια Courtney Parker, με την οποία έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, φαίνεται πως βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και ο ίδιος δείχνει έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή η Courtney, μετά τη σέξι και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο stage του Madwalk με ένα αποκαλυπτικό outfit που κέρδισε τις εντυπώσεις, αναφερόμενη στο σύζυγό της, είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση τους.

Παρ’ όλα αυτά, φήμες αναφέρουν ότι ο coach του Rising Star, βρίσκεται σε μια περίοδο αναπροσαρμογής στα προσωπικά του και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, ο γοητευτικός Χρήστος, τον τελευταίο καιρό, έχει έρθει κοντά με την εντυπωσιακή καλλονή Έβελυν Καζαντζόγλου.

Αν και ο coach του Rising Star έχει ρίξει το βάρος του ενδιαφέροντός του στα επαγγελματικά του και στη συμμετοχή του στο σόου του ΑΝΤ1, που έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η γνωριμία του με την Έβελυν Καζαντζόγλου έφερε ένα νέο αέρα αισιοδοξίας στα προσωπικά του.

Σε καμία περίπτωση πάντως δε συνδέεται ο χωρισμός του από την Courtney με τη γνωριμία του με την Έβελυν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top