Ο Λευτέρης Πανταζής είδε τον Ψάλτη στο νοσοκομείο! Όσα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στο star.gr

Τους συνδέει μια φιλία 30 ετών

Ο Λευτέρης Πανταζής είδε τον Ψάλτη στο νοσοκομείο! Όσα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στο star.gr

Την μεγαλύτερη και δυσκολότερη μάχη της ζωής του δίνει ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Η οικογένεια και οι φίλοι του βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο αγαπητός και πάντα χαμογελαστός ηθοποιός ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί... τη φάγαμε», ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί του συνέστησαν να διακόψει την παράσταση και να επιστρέψει στην Αθήνα για εξετάσεις.

Το star.gr, επικοινώνησε με τον Λευτέρη Πανταζή, μιας και τους συνδέει μια φιλία 30 ετών.

«Πριν από 6-7 ημέρες τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος. Χάρηκε πολύ που με είδε. Με τον Στάθη μας συνδέει μια φιλία 30 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια πηγαίνω και βλέπω τις παραστάσεις του και εκείνος έρχεται στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζομαι», είπε αρχικά.

«Είδα πως οι θεράποντες ιατροί αλλά και η σύζυγός του Χριστίνα είναι συνεχώς στο πλευρό του. Μιλήσαμε για λίγο και στη συνέχεια έφυγα. Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα. Έχει την αγάπη μου αλλά και την αγάπη όλου του κόσμου. Η υγεία είναι πάνω από όλα και εύχομαι όποιος άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας να το λύσει σύντομα», πρόσθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης (30/03) η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση όπου σύμφωνα με μήνυμα της εκπροσώπου της οικογένειας, Μαίρη Βιντιάδου η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατάσταση της υγείας του κυρίου Στάθη Ψάλτη παραμένει σταθερή με σημάδια βελτίωσης. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Σας παρακαλούμε σεβαστείτε τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι.

Μαίρη Βιντιάδου

εκπρόσωπος της οικογενείας

Στάθη και Χριστίνας Ψάλτη»

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top