MONO στο star.gr: ΧΩΡΙΣΑΝ Δημήτρης Αλεξάνδρου - Όλγα Φαρμάκη

Τι έγινε και το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους

ΧΩΡΙΣΑΝ Δημήτρης Αλεξάνδρου - Όλγα Φαρμάκη

Έδειχναν ότι ο ένας έχει μάτια μόνο για τον άλλο, τόσο μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, αλλά και ειδικά σε όσους τους είχαν δει και ζήσει από κοντά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη γνωρίστηκαν το 2005 και έκτοτε έκαναν σχέδια για ένα κοινό μέλλον, που είχε κάνει κάποιους να μιλήσουν μέχρι και για το γάμο που είναι στα… σκαριά, αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι πλέον ακολουθεί χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το πολύ ταιριαστό - κατά τα άλλα - ζευγάρι χώρισε οριστικά. Το τέλος στη σχέση τους έχει μόλις μερικές εβδομάδες που έχει μπει και μάλιστα έγινε πριν το ταξίδι που έκανε η Όλγα στην Νέα Υόρκη, κάτι που συνηθίζει να κάνει μιας και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια η αδερφή της, Γωγώ που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας.

Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν σε event μαζί με φίλους τους πριν από 3 εβδομάδες.

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, οι «τριγμοί» στη σχέση είχαν κάνει την εμφάνισή τους και παλιότερα και το ζευγάρι είχε κρατήσει και παλιότερα αποστάσεις. Βέβαια, κάτι τέτοιο είχε φτάσει στα αυτιά μόνο των δικών τους προσώπων, καθώς όσοι δεν τους ήξεραν έβλεπαν μόνο στιγμιότυπα έρωτα και πάθους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ενώ και οι δηλώσεις τους για αυτό που ζουν ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει επιστροφή και μάλλον ο χωρισμός είναι οριστικός.

Αν και ο ακριβής λόγος του τέλους της σχέσης αυτής δεν είναι γνωστός, όλοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα τρίτου προσώπου, αλλά είναι – μάλλον – θέμα ασυμφωνίας χαρακτήρων…

Για την ώρα, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει την είδηση, ενώ και από τους λογαριασμούς τους στα social media δεν έχουν σβηστεί οι κοινές τους φωτογραφίες...

 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr
   
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top