Μόνο στο star.gr: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την εγκυμοσύνη της Τάμτα

Πρόκειται τελικά για φήμες ή για αληθινό γεγονός;

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την εγκυμοσύνη της Τάμτα

Η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα μετράει κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και όλοι όσοι τους έχουν δει και ενίοτε ζήσει σε στιγμές τους μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που πιστεύουν ότι τελικά η Τάμτα βρήκε το... λιμάνι της στο πρόσωπό του και ίσως – λέμε ίσως – τους δούμε και να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Προτού, όμως, γίνει το μυστήριο ανάμεσά τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προηγήθηκε ένα άλλο ευτυχές γεγονός ανάμεσα στο ζευγάρι: η Τάμτα λέγεται ότι είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, οι φήμες ότι η τραγουδίστρια από την Γεωργία θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά είναι μόνο… φήμες! 

Η Τάμτα, που αυτό το χρονικό διάστημα εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα, ούτε που έχει φουσκώσει στο επίμαχο σημείο, που δεν είναι άλλο από την κοιλίτσα της!

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα χρησιμοποιήσαν ως «απόδειξη» της εγκυμοσύνης μια φωτογράφηση που είχε κάνει η ίδια στην οποία, όπως ανέφεραν, φαίνεται ότι έχει φουσκωμένη κοιλίτσα. Το δικό μας ρεπορτάζ, όμως, λέει ότι η εν λόγω φωτογράφηση έγινε πριν από 2 με 3 μήνες, άρα αν κάνουμε σωστά την πράξη, σήμερα η εγκυμοσύνη ούτε που θα μπορούσε να μείνει κρυφή… 

Ωστόσο, αν είναι ευχή τους το να προστεθεί ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά τους, να τους το ευχηθούμε ολόψυχα για το 2017!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top