Αποτρόπαιο έγκλημα στο Πακιστάν – Βίασαν και στραγγάλισαν 7χρονη (video από τις τελευταίες στιγμές της)

Το πτώμα της βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών – Σοβαρά επεισόδια έξω από κυβερνητικό γραφείο

Στην αρχή του video βλέπετε τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα κυκλώματος ασφαλείας, με έναν άνδρα να κρατά από το χέρι το 7χρονο κορίτσι και να το απομακρύνει

 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο Πακιστάν μετά το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μια 7χρονη, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν. Όπως μεταδίδει το BBC, η σορός της Zainab Ansari εντοπίστηκε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το 7χρονο κοριτσάκι βασανίστηκε πριν πεθάνει, καθώς το πρόσωπο και το σώμα της ήταν γεμάτα μελανιές, ενώ ένα κόκκαλο στο λαιμό της ήταν σπασμένο. O δράστης τη βίασε και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Oι τελευταίες στιγμές της 7χρονης Zainab

Οι γονείς του κοριτσιού που συμμετείχαν σ' ένα προσκύνημα (umrah) στη Σαουδική Αραβία επέστρεψαν εσπευσμένα στο Πακιστάν την Τετάρτη για να παρευρεθούν στην κηδεία του παιδιού τους.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

 

Μετά τα παραπάνω, σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο Πακιστάν, όπου διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κυβερνητικό γραφείο στην πόλη Kasur.

Πολλοί εξ΄αυτών, κατηγορούν την αστυνομία ότι δεν έκανε τίποτα.

Μιλώντας στο BBC, ο πατέρας της Zainab, Αmeen Ansari, δήλωσε πως δε συμφωνεί με τη βία των διαδηλωτών αλλά «αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της, τότε θα την είχαν βρει με το που βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας. Δεν έχω λόγια. Είναι λες και τελείωσε ο κόσμος».

Πολιτικοί της περιοχής επισκέφτηκαν την οικογένεια και υποσχέθηκαν στους γονείς της Zainab πως ο δράστης θα βρεθεί και θα συλληφθεί.

Να σημειώσουμε, ότι την Πέμπτη διαδηλωτές πέταξαν πέτρες σε κυβερνητικά κτίρια και έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και στο γραφείο ενός πολιτικού της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι πως οι Αρχές δεν κάνουν τίποτα ώστε να σταματήσουν τη βία κατά των παιδιών.

Αποτέλεσμα ήταν δυο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, όταν το οργισμένο πλήθος προσπάθησε να κάνει «ντου» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί ν΄ανοίξουν πυρ.

Η κυβέρνηση του Punjab, προσφέρει 10 εκατομμύρια ρούπια (90.000 δολάρια) ως αμοιβή σε όποιον βοηθήσει τις Αρχές να συλλάβουν το δολοφόνο της 7χρονης και 3 εκατομμύρια ρούπια στις οικογένειες των θυμάτων που σκοτώθηκαν στις διαδηλώσεις.

Να αναφέρουμε τέλος, πως στο Kasur τα τελευταία 2 χρόνια, έχουν γίνει 12 πανομοιότυποι φόνοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top