Νέο video από το μακελειό σε εκκλησία του Τέξας – Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας – Το μήνυμα του Τραμπ

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ  στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών του Σάδερλαντ Σπρινγκς κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας που βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των τραυματιών. Ανάμεσα τους φέρεται να είναι και ένα κοριτσάκι μόλις δυο ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακελείο στο Τέξας: Πυροβολισμοί μέσα σε εκκλησία – Tουλάχιστον 27 οι νεκροί

Το FBI του Σαν Αντόνιο ανακοίνωσε ότι πράκτορές του βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για το κίνητρο του δράστη. Αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν και μοναδικό δράστη, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνά και άλλα σενάρια.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να εισβάλλει στην εκκλησία και στη συνέχεια να αρχίζει να πυροβολεί κατά των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί για τη λειτουργία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, περίπου πενήντα άτομα ήταν συγκεντρωμένα στο εσωτερικό της εκκλησίας την ώρα του μακελειού.

Να σημειώσουμε ότι το Σάδερλαντ Σπρινγκς είναι μια κοινότητα περίπου 400 ανθρώπων, 48 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Σαν Αντόνιο.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ

«Ο Θεός ας είναι μαζί με τους ανθρώπους του Σάδερλαντ Σπρινγκς, Τέξας. Το FBI και η αστυνομία βρίσκονται επί τόπου. Επιβλέπω την κατάσταση από την Ιαπωνία», ήταν η πρώτη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ στην επίθεση στο Τέξας μέσω του Twitter

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top