Με τα όπλα στα χέρια οι αστυνομικοί στο Λονδίνο μετά την έκρηξη στο μετρό – ΦΩΤΟ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τους τραυματίες

Ο τρόμος άπλωσε και πάλι τα δίχτυα του πάνω από το Λονδίνο μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε συρμό του μετρό στο σταθμό Parsons Green με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 20 άτομα

Η περιοχή αμέσως αποκλείστηκε και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βοήθησαν τους επιβάτες να εγκαταλείψουν το σταθμό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πολλοί από τους τραυματίες είχαν εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια τους, ενώ αρκετοί ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να βγουν από το συρμό.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν τρομοκρατικό χτύπημα και διαψεύδει πληροφορίες που μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ για δεύτερο εκρηκτικό μηχανισμό που εξουδετερώθηκε και για ύποπτο με μαχαίρι που έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Οι εικόνες των τραυματιών συγκλονίζουν. Ένας από αυτούς, ο Peter Crowley ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από τα εγκαύματα που έπαθε στο κρανίο του από τα θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για χτύπημα «μοναχικού λύκου», ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μιας και η Αλ Κάιντα είχε απειλήσει με επιθέσεις σε τρένα και μέσα μαζικής μεταφοράς μέσω του περιοδικού «Inspire».

Πηγή φωτό, βίντεο: AP, Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top