«Την σκότωσα γιατί ήταν όμορφη και ήθελα να κάνουμε sex» - Τι λέει ο Αφγανός δολοφόνος της κόρης Γερμανού αξιωματούχου

Ο ίδιος πριν καιρό είχε σπρώξει στο κενό και μια φοιτήτρια στην Κέρκυρα - Πρώτη ανάρτηση: 12-09-2017 13:55

Τους λόγους για τους οποίους βίασε και στη συνέχεια δολοφόνησε άγρια την 19χρονη Maria Ladenburger αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ο Αφγανός δολοφόνος της, Hussein Khavari.

Ο δολοφόνος της νεαρής φοιτήτριας που ήταν κόρη κορυφαίου Γερμανού αξιωματούχου, συνελήφθη πριν από ένα χρόνο για την αποτρόπαια πράξη του, ωστόσο μόλις τώρα αποφάσισε να σπάσει για πρώτη φορά την σιωπή του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Hussein Khavari ζήτησε συγχώρεση στο δικαστήριο του Freiburg για τον φόνο της Maria Ladenburger, λέγοντας τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Όπως είπε, ήταν με την παρέα του και είχε καπνίσει χασίς ενώ είε καταναλώσει και αλκοόλ. Ήταν μάλιστα τόσο «φτιαγμένος» που τον έδιωξαν από το μαγαζί που διασκέδαζε και οι φίλοι του τον παράτησαν μόνο.

Ο Hussein Khavari, ισχυρίστηκε πως συνάντησε τυχαία την 19χρονη Maria και εκείνη φώναξε πέφτοντας από το ποδήλατό της.

Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, της έκλεισε το στόμα και την έπνιξε με ένα φουλάρι, πετώντας την αναίσθητη στο νερό.

«Όταν είδα πόσο όμορφη ήταν, ήθελα να κάνω sex μαζί της» είπε ο δολοφόνος της νεαρής φοιτήτριας, ενώ απολογήθηκε τονίζοντας πως ήταν πολύ πιωμένος.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον φόνο της» είπε στο δικαστήριο ξεσπώντας σε κλάματα. «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Μετανιώνω καθημερινά για την πράξη μου και αυτό το βάσανο μου καταστρέφει τη ζωή».

Όσο για τον λόγο που την έπνιξε αφότου την είχε βιάσει;

«Την έσυρα στο ποτάμι γιατί ήθελα να ξεπλύνω το αίμα από πάνω μου» είπε ο δράστης.

Να σημειώσουμε, ότι ο Hussein Khavari, είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2013 είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει μια φοιτήτρια στην Κέρκυρα, σπρώχνοντας την στο κενό.

Παρόλο που είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση, αφέθηκε ελεύθερος λόγω των παραλείψεων της ελληνικής κυβέρνησης και του νόμου Παρασκευόπουλου.

Το 2015 ο Hussein Khavari πήγε στη Γερμανία όπου και ζήτησε άσυλο, με αποτέλεσμα οι Γερμανικές Αρχές να μην έχουν ιδέα για το εγκληματικό του παρελθόν, με αποτέλεσμα η 19χρονη Maria να βρεθεί στο δρόμο του και να βρει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top