Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο μακελάρης της Βαρκελώνης εξαιτίας μιας γυναίκας- Φώναζε "ο Αλλάχ είναι μεγάλος"!

Οι καταλανικές αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατό του- Πρώτη Ανάρτηση 21-08-2017 17:56

H ισπανική εφημερίδα La Vanguardia μετέδωσε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, ότι ο καταζητούμενος οδηγός του βαν που σκόρπισε τον θάνατο στη Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης, ο 22χρονος Γιουνές Αμπουγιακούμπ, συνελήφθη κι έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

 

 

Ο Μαροκινός Αμπουγιακούμπ ήταν ο μόνος από τους 12 ύποπτους που διέφευγε, σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο άντρας συνελήφθη στην περιοχή Sant Sadurní d’Anoia. Όπως αναφέρει η El Pais, μια γυναίκα είδε τον δράστη να πλησιάζει τον οικισμό της περιοχής κι άρχισε να φωνάζει από μακριά. Ο μακελάρης την άκουσε και άρχισε να τρέχει προς τους αμπελώνες. Εκεί έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά. 

Η καταλανική αστυνομία ανέφερε στο Twitter της ότι υπήρξε «ανοιχτό περιστατικό» στην περιοχή Subirats, ανατολικά της Βαρκελώνης, κι ότι «σκοτώθηκε ένας άντρας». Την είδηση αυτή μετέδωσε και το ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο "Cadena Ser". Αργότερα, όμως, μέλη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον μακελάρη της Λας Ράμπλας. 

H ισπανική εφημερίδα El Pais αναφέρει ότι ο Αμπουγιακούμπ ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ, κατά τη σύλληψή του, φώναζε ότι «ο Αλλάχ είναι μεγάλος». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως η ζώνη να ήταν ψεύτικη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top