Βαρκελώνη: Στοιχείο σοκ για τον μακελάρη- Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου άντρα για να του πάρει το αυτοκίνητο μετά την επίθεση

Στους 15 οι νεκροί

Βαρκελώνη: Στοιχείο σοκ για τον μακελάρη- Μαχαίρωσε μέχρι

Στους 15 ανέρχεται πλέον ο τραγικός απολογισμός του μακελειού στη Βαρκελώνη, καθώς ακόμη ένας τραυματίας έχασε τη μάχη για τη ζωή, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Την ίδια ώρα, νέες φωτογραφίες του κυρίου υπόπτου ως οδηγού του βαν που έσπειρε τον τρόμο στη Λα Ράμπλα, έδωσε στη δημοσιότητα, η ισπανική εφημερίδα «Εl Pais».

O άνδρας έχει αναγνωριστεί ως ο 22χρονος Γιουνές Αμπουγιακούμπ. Διέφυγε από το σημείο με τα πόδια, προτού μαχαιρώσει αργότερα μέχρι θανάτου έναν άνδρα και πάρει το αυτοκίνητό του για να διαφύγει, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα, Δευτέρα, η αστυνομία της Καταλονίας.

Συγκεκριμένα, στους 15 νεκρούς περιλαμβάνεται κι ο Ισπανός άντρας που μαχαιρώθηκε στο αυτοκίνητό του από τον μακελάρη, ενώ προσπαθούσε να σταθμεύσει. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο Αμπουγιακούμπ πήρε το αυτοκίνητο, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς σε ένα σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην πόλη και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα με τον νεκρό στο εσωτερικό του.

Οι αρχές προειδοποιούν ότι ο άνδρας είναι επικίνδυνος και πιθανότατα οπλισμένος. Οι έρευνες για τον άνδρα γίνονται πλέον σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να έχει διαφύγει οδικώς μέσω Γαλλίας.

Τέλος, αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Καταλονίας ανέφεραν ότι βρέθηκε ύποπτο σακίδιο σε ένα λεωφορείο στη Βαρκελώνη, η αστυνομία, όμως, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμό.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top