Video και φώτο μέσα στο σπίτι του 18χρονου τρομοκράτη που θέρισε πεζούς με το βαν στην Βαρκελώνη

Δείτε πλάνα μέσα από το διαμέρισμα στο οποίο έμενε ο Μούσα Ουκαμπίρ με την οικογένεια του

Video και φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος στο οποίο ζούσαν ο 18χρονος τρομοκράτης Mούσα Ουκαμπίρ με τον 28χρονο αδερφό του Ντρις Ουκαμπίρ, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

ΦΩΤΟ: ΑP

Όπως θα δείτε και στα πλάνα που τράβηξε ο δημοσιογράφος Federico Gatti (ο πρώτος που κατάφερε και μπήκε μέσα στο σπίτι του τζιχαντιστή), η αντιτρομοκρατική της Ισπανίας έφερε τα πάνω κάτω στο διαμέρισμα προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στους δράστες που σχεδίασαν και έκαναν πραγματικότητα την επίθεση στην Las Ramblas, με αποτέλεσμα 13 άνθρωποι να σκοτωθούν και 130 να τραυματιστούν, ανάμεσα τους και μια Ελληνίδα, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, και το μόνο «κακό» που έκανε ήταν την ώρα της επίθεσης να βρίσκεται σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή με την οικογένεια της, με την οποία έκανε διακοπές.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FEDERICO GATTI / TO ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑ ΟΥΚΑΜΠΙΡ

ΦΩΤΟ: ΑP

Να σημειώσουμε, ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στην Ripoll, περίπου 105 χιλιόμετρα από τον τόπο της επίθεσης, βόρεια της Βαρκελώνης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FEDERICO GATTI/ TO ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, FATIMA

ΦΩΤΟ: ΑP

Τόσο στο video όσο και στο φωτορεπορτάζ, φαίνονται τα προσωπικά αντικείμενα που είχαν μέσα στο διαμέρισμα τους ο Μούσα και ο Ντρις Ουκαμπίρ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FEDERICO GATTI/ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΝΤΡΙΣ ΟΥΚΑΜΠΙΡ

ΦΩΤΟ: ΑP

Να σημειώσουμε ότι όπως απεδείχθη στη συνέχεια, ο 18χρονος Μούσα έκλεψε την ταυτότητα του 28χρονου αδερφού του, Ντρις, και νοίκιασε δυο βαν. Με το ένα έσπειρε τον τρόμο στην Las Ramblas, ενώ μερικές ώρες αργότερα, σκοτώθηκε μαζί με άλλους 4 τρομοκράτες, κατά την διάρκεια της 2ης επίθεσης που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα στην πόλη Καμπρίλς, με αποτέλεσμα άλλη μια γυναίκα να χάσει την ζωή της, και ο αριθμός των θυμάτων να ανέβει στους 14.

ΦΩΤΟ: ΑP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρός ο οδηγός του βαν που σκόρπισε τον τρόμο στη Βαρκελώνη-Είναι ο 18χρονος Μούσα Ουκαμπίρ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top