Απίστευτες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα! Ο μυστικός διάλογος με την Ελισάβετ

Η απάντηση του Καρόλου για τη σχέση του με την Καμίλα - Πρώτη ανάρτηση: 10:13

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σε λίγο καιρό από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και το Channel 4 στις 6 Αυγούστου θα μεταδώσει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο η ίδια η θλιμμένη πριγκίπισσα θα μιλά η ίδια για τη ζωή της.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Diana: In Her Own Words» και όπως τονίζει η Express θα είναι άκρως αποκαλυπτικό για τον πολυτάραχο γάμο της με τον Κάρολο και τη ζωή της στο παλάτι.

«Ήξερα ότι κάτι γίνεται πριν, αλλά τον πέμπτο χρόνο πήρα επιβεβαίωση», λέει η Νταϊάνα για την σχέση του Κάρολου με την Καμίλα.

Μάλιστα έκπληξη προκαλεί η απάντηση του Καρόλου όταν εκείνη πήγε να τον αντιμετωπίσει και να μιλήσουν για την εξωσυζυγική του σχέση.

«Γιατί; Γιατί έχεις αυτή τη γυναίκα γύρω σου;», τον ρώτησε η Νταϊάνα για να πάρει την εξής κυνική απάντηση:

«Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη».

Μετά από αυτό η Νταϊάνα στράφηκε στη βασιλική οικογένεια για να πάρει συμβουλές και μάλιστα είχε έναν μυστικό διάλογο με την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ για την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου.

«Πήγα κλαίγοντας με αναφιλητά στη Βασίλισσα Ελισάβετ και της είπα: “Τι να κάνω; Έρχομαι σε σένα, τι να κάνω;” και εκείνη απάντησε:

«"Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Ο Κάρολος είναι απελπισμένος". Και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η βοήθεια…».

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από το 1992 έως τα μέσα του 1993. Περιλαμβάνει μάλιστα βιντεοκασέτες στις οποίες εμφανίζεται η ίδια η Νταϊάνα και μιλά για τη ζωή της στο δάσκαλο ορθοφωνίας της, Πέτερ Σέτελεν.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος ο οποίος «συμβούλευσε τον Κάρολο να μείνει στον γάμο του 5 χρόνια και μετά να επιστρέψει στην ερωμένη του, την Καμίλα Πάρκερ».

Μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Σέτελεν πούλησε τις κασέτες αυτές και ήρθε σε αντιπαράθεση με τη βασιλική οικογένεια, η οποία και για χρόνια μπλόκαρε την προβολή τους.

Το 2004 το αμερικανικό NBC πρόβαλε κάποια αποσπάσματα και τώρα ορισμένα θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στο ντοκιμαντέρ του Channel 4. Σε αυτό περιλαμβάνονται νέες ανέκδοτες μαρτυρίες για την πικρή της ιστορία, από τον προσωπικό της γραμματέα Πάτρικ Τζέφσον και τον στενό της φίλο Δρ. Τζέιμς Κόλθαρστ.

Για πρώτη φορά επίσης, μιλά δημοσίως η Αν Άλλαν, η προσωπική δασκάλα χορού της Lady D. H Άλλαν μιλά για την απίστευτη ντροπαλότητα της πριγκίπισσας και την απόφασή της να ζητήσει από την Καμίλα να αφήσει ήσυχο το σύζυγό της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top