ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Γερμανία - Εκκενώθηκε συναυλιακός χώρος στη Νυρεμβέργη - ΦΟΒΟΙ για νέο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Τι ζήτησαν οι διοργανωτές

Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στο φεστιβάλ μουσικής «Rock am Ring» στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, με τις αρχές να εκκενώνουν τον χώρο, λόγω «τρομοκρατικής απειλής».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διαθέτει «συγκεκριμένες αποδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Οι διοργανωτές κάλεσαν τους επισκέπτες να εκκενώσουν «με ηρεμία» τους χώρους του φεστιβάλ. 

Οι διοργανωτές, αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο για την κατανόηση, διαβεβαίωσαν ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις από τα social media. «Ελπίζουμε ότι το φεστιβάλ θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία» τονίζουν. 

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Παρασκευή και να διαρκέσει έως την Κυριακή και όπως αναφέρει το BBC, περίπου 85.000 άνθρωποι σκόπευαν να πάνε εκεί για να διασκεδάσουν! 

Υπενθυμίζουμε ότι στις 22 Μάιου 22 άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε μετά τη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ.

ΦΩΤΟ BBC-twitter 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top