Washington Post: "Ώρα για πρόταση μομφής κατά του Τραμπ- Είναι επικίνδυνα ανίκανος Πρόεδρος"

Η παραδοχή του Προέδρου ότι μοιράστηκε απόρρητες πληροφορίες με τους Ρώσους έχει ανάψει φωτιές στις ΗΠΑ

Washington Post: "Ώρα για πρόταση μομφής κατά του Τραμπ-

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr, έχει γίνει χαμός στον Λευκό Οίκο - και όχι μόνο – μετά από δημοσίευμα της Washington Post που θέλει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να μοιράζεται απόρρητες πληροφορίες με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και τον Ρώσο Πρέσβη, Σεργκέι Κίσλιακ, γεγονός που ο ίδιος ο Πρόεδρος επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, λέγοντας, μάλιστα, ότι «είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει».

Με νέο της, λοιπόν, δημοσίευμα, η Washington Post επιτίθεται εκ νέου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, γράφοντας στην πρώτη κιόλας σειρά ότι «ήταν εδώ και καιρό ξεκάθαρο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν ένας ανίκανος Πρόεδρος. Όμως την περασμένη εβδομάδα αποδείχθηκε πως είναι ένας επικίνδυνα ανίκανος Πρόεδρος» (άουτς).

Χωρίς να έχει καν συμπληρώσει 4 μήνες στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ πάει από γκάφα σε γκάφα, αυτή τη φορά, όμως, θέτει σε κίνδυνο τη χώρα του, όπως λένε τα δημοσιεύματα. «’Εδωσε» κανονικά τον μυστικό του σύμμαχο και, μάλιστα, στη Ρωσία, που είναι ο Νο 1 «αντίζηλος» των ΗΠA.

H Washington Post αποκαλεί τον Αμερικανό Πρόεδρο «επικίνδυνα ανίκανο», λοιπόν, τολμώντας, ακόμα, να γράψει ότι «είναι η ώρα για πρόταση μομφής κατά του Τραμπ». Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από λίγες ημέρες, ο Τραμπ απομάκρυνε τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, από τα καθήκοντά του, λέγοντάς του: «Δεν είστε σε θέση να ηγηθείτε». Δικαιολόγησε και τότε τον εαυτό του, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, λέγοντας «όταν αποφάσισα να το κάνω, είπα στον εαυτό μου, ότι αυτό το θέμα με τη Ρωσία “με τον Τραμπ και τη Ρωσία” είναι μια φτιαχτή ιστορία. Είναι μια δικαιολογία για τους Δημοκρατικούς που έχασαν τις εκλογές. Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία. Δεν έχω επενδύσεις στη Ρωσία. Δεν έχω ιδιοκτησία στη Ρωσία. Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι ιδιοκτήτης πολυκατοικιών στη Μόσχα. Δεν έχω περιουσία στη Ρωσία».

Η Washington Post αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι η αποκάλυψη του Τραμπ στον Λαβρόφ και τον Κίσλιακ συνέβη 1 μόλις μέρα μετά την απομάκρυνση του Κόμεϊ από το FBI.

Ήθελε να εντυπωσιάσει τους Ρώσους;

Το δημοσίευμα της Washington Post θέλει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους προσκεκλημένους του, δείχνοντας πόσα ξέρει για τις μυστικές υπηρεσίες και…πατώντας μπανανόφλουδα, διαπράττοντας μια από τις πιο επικές αλλά και επικίνδυνες γκάφες όλων των εποχών. «Δεν έχει να κάνει με συνωμοσία, αλλά με αδιαφορία» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τέλος, προτείνεται από το δημοσίευμα να γίνει πρόταση μομφής στον Τραμπ, με αφορμή το ότι ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος παραδέχτηκε ότι απέλυσε τον Κόμεϊ εξαιτίας της Ρωσίας, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο Πρόεδρος ίσως έδειξε μόλις πως μπορεί και πως θα βλάψει την ασφάλεια της χώρας, χωρίς να έχει κάποια προφανή πρόθεση».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top