Δεν είναι μόνο η Ιβάνκα! Χάντρες στο κομπoλόι του Τριντό δούκισσες και ηθοποιοί

"Πάρτυ" στο Twitter με αφορμή την πολυσυζητημένη φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ

Δεν είναι μόνο οι Ιβάνκα! Χάντρες στο κομπλόι του Τριντό

Ο «Ιππότης Τριντό» μάγεψε την Ιβάνκα Τραμπ, η οποία, αν και παντρεμένη, τον κοίταγε μες στα μάτια. Οι κατακτήσεις του Καναδού Πρωθυπουργού, όμως, δεν σταματούν εδώ και η Ιβάνκα δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. «Βρες κάποιον να σε κοιτά όπως η Ιβάνκα τον Τριντό» γράφουν χρήστες του Twitter πάνω στη φωτογραφία της Ιβάνκα, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

Οι χρήστες αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά την «πέραση» που έχει ο νεαρός πολιτικός στο αντίθετο φύλο και γι’ αυτό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες κι άλλων διάσημων γυναικών που φαίνεται ότι σαγηνεύτηκαν από τον Τζάστιν Τριντό.

Πρώτη και καλύτερη η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Η φωτογραφία αυτή είναι από τη συνάντηση της με τον Καναδό Πρωθυπουργό, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά την διάρκεια της περιοδείας τους στον Καναδά. «Αυτό είναι το ύφος σου όταν είσαι παντρεμένη με πρίγκιπα, αλλά γνωρίζεις τον Τζάστιν Τριντό» γράφουν, σχολιάζοντας το σκέρτσο με το οποίο χαιρετά τον Τριντό η Κέιτ.


 

Από τα «δίχτυα» του Τριντό παρασύρθηκε και η ηθοποιός Έμμα Γουάτσον, που, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, τον κοιτάει με…νάζι, καθώς του μιλάει.

Κι επειδή οι χρήστες του Twitter διακρίνονται, κυρίως, από χιούμορ, ανέβασαν φωτογραφίες τόσο του Τραμπ όσο και του Ομπάμα, την ώρα που κοιτούν τον Πρωθυπουργό του Καναδά, γράφοντας αστείες λεζάντες.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top