Aυτός είναι ο 22χρονος τον οποίο αστυνομικός βίασε άγρια με γκλομπ-Ταραχές στο Παρίσι

Τέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα-26 συλλήψεις κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων

Ταραχές και σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στη Γαλλία μετά τον άγριο βιασμό ενός 22χρονου από γκλομπ αστυνομικού στο προάστιο Ωλναί-σου-Μπουά του Παρισιού.

TO VIDEO ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό, έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Όπως θα δείτε και στο video, όλα ξεκίνησαν όταν 4 αστυνομικοί σταμάτησαν στον δρόμο έναν 22χρονο για εξακρίβωση στοιχείων.Ωστόσο δεν έμειναν σε αυτό αλλά άρχισαν να του επιτίθενται, με έναν εξ΄αυτών να βγάζει το γκλομπ του και να τον βιάζει με αυτό!Ο 22χρονος τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΟ

Το σοκαριστικό περιστατικό, προκάλεσε για τρίτη συνεχόμενη μέρα συγκρούσεις με την αστυνομία στα προάστια του Παρισιού όπου ζουν μεγάλες κοινότητες μεταναστών αλλά και στο προάστιο που μένει ο 22χρονος.

Να σημειώσουμε ότι 26 άνθρωποι συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας πυρπολήθηκαν 5-10 αυτοκίνητα ενώ υπέστησαν ζημιές περιπολικά και ασθενοφόρα. Από αστυνομική πηγή έγινε επίσης γνωστό ότι οι αστυνομικοί που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή εγκλωβίστηκαν και αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στον αέρα για να διαλύσουν το πλήθος.

Στον αστυνομικό που σοδόμισε τον 22χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό ενώ τρεις συνάδελφοί του κατηγορούνται για βιαιοπραγία από κοινού. Όλοι τους έχουν τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά τους.

Ο δήμαρχος του Ολνέ-σου-Μπουά, Μπρουνό Μπεσιζά, ζήτησε από την κυβέρνηση να στείλει ένα «ισχυρό μήνυμα» στους κατοίκους για να τους διαβεβαιώσει ότι «το κράτος τους στηρίζει, δεν είναι εναντίον τους».

 

 

ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ

Τον 22χρονο Τεό επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, στο νοσοκομείο Robert-Ballanger, στον οποίο ευχήθηκε να επανέλθει σύντομα γερός και δυνατός, ενώ του έσφιξε το χέρι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι η γαλλική πολιτεία είναι στο πλευρό του εκάστοτε αδικημένου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top