Το χαμόγελο που ΠΑΓΩΣΕ στα χείλη της Μελάνια! Το στιγμιότυπο που έχει προκαλέσει ΧΑΜΟ

Βροχή από σχόλια στα social media

Όταν ΠΑΓΩΣΕ το χαμόγελο στα χείλη της Μελάνια!

Εδώ και λίγες ώρες, από τη στιγμή της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ για να είμαστε πιο ακριβείς, μία νέα θεωρία συνομωσίας κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου ότι δεν είναι όλα ρόδινα ανάμεσα στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και την Πρώτη Κυρία του.

Μάλιστα ένα βίντεο λίγων μόλις δευτερολέπτων που έχει γίνει viral στο ίντερνετ ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά, καθώς δείχνει τη Μελάνια να χαμογελά και να ακούει τον σύζυγό της όταν εκείνος γυρνά και της λέει κάτι κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του και μόλις εκείνος κοιτάζει και πάλι μπροστά το χαμόγελο παγώνει απότομα στα χείλη της.

 

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια είναι παντρεμένοι 12 χρόνια, κατά καιρούς όμως έχουν ακουστεί διάφορα για το γάμο τους. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η σχέση του ζευγαριού είναι πιο παγωμένη και από τους πάγους της Σιβηρίας, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που επεσήμαναν, ότι η Μελάνια ήταν κατσουφιασμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ορκωμοσίας του συζύγου της.

 

 

Η νέα Πρώτη Κυρία έδειχνε έξω από τα νερά της και αυτό φάνηκε και από το χορό του προεδρικού ζεύγους, λίγο μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως στο twitter ήδη έχουν δημιουργηθεί τα hashtags #FreeMelania και #SadMelania που ήδη έχουν πολλά tweets. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top