Αποχωρεί ο Γιάννης Αλαφούζος από τον ΠΑΟ ύστερα από τα έκτροπα που έγιναν στη Λεωφόρο;

Ο ισχυρός άντρας του τριφυλλιού είναι απογοητευμένος με αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο

Αποχωρεί ο Γιάννης Αλαφούζος από τον ΠΑΟ ύστερα από τα έκτροπα που έγιναν στη Λεωφόρο;

Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά-καλά 10 μέρες από τις εικόνες ντροπής που είδαμε στο Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όταν οπαδός του ΠΑΟΚ μαχαίρωσε στο πόδι οπαδό της ΑΕΚ και το βράδυ της Τετάρτης 17-5-17 γράφτηκε άλλη μία μαύρη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως σας ενημερώσαμε, στον αγώνα ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, επικράτησε ο κακός χαμός.

Ο Κουλιμπαλί χτύπησε τον Σάκχοφ, το ίδιο επιχείρησε και ο Χουλτ. Ο Σάκχοφ έτρεξε προς τον Κουλιμπαλί, αλλά ο μπακ των "πρασίνων" τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο χαφ του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να απαντήσει, χτύπησε τον Εμποκού και ενώ ο Μαλεζάς και ο Τσίμιροτ προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον συμπαίκτη τους.

Μάλιστα σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς έφαγε ένα κουτί μπύρας στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΦΕΥΓΕΙ από τον ΠΑΟ ο Αλαφούζος;

Αυτές οι σκηνές βίας όπως ήταν φυσικό, ενόχλησαν έντονα  τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κύριο Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να αποχωρήσει από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα νιώθει αηδιασμένος με τις εικόνες ντροπής που είδαμε στη Λεωφόρο και με την ανομία που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

To θέμα της αποχώρησής του από το τριφύλλι θα συζητηθεί  από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Πάντως ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να αφήσει στον... αέρα τον Παναθηναϊκό, αφού θα ψάξει πρώτα να βρει τη διάδοχη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΑΣΗ στη Λεωφόρο, ΞΥΛΟ παικτών Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ! Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ο Ίβιτς- Οριστική διακοπή στο ματς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top