Τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει μπερδέματα;

Η ζωδιακή αλλαγή που δημιουργεί σύγχυση και γεννά εξαπατήσεις

Στις 12/10/2022 ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα κοντραριστεί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σε μια όψη τετραγώνου. Αυτή η δύσκολη όψη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες), καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Τα 5 «ζευγάρια» του ζωδιακού που δε συνεργάζονται καλά

Προσοχή στο κενό μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας είναι δύο εντελώς διαφορετικοί πλανήτες μεταξύ τους με διαφορετικά αιτήματα. Από τη μία πλευρά, ο Άρης συμβολίζει την ενέργεια, τη δράση και τη σεξουαλικότητα και μας δείχνει τον τρόπο που διεκδικούμε τα θέλω και τους στόχους μας. Ο Άρης, ως πλανήτης του πολέμου και κυβερνήτης του Κριού, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρεί ότι του αξίζει. Είναι μαχητικός και ασταμάτητος και ο τρόπος που δρα είναι άμεσος και πολλές φορές επιθετικός.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10 έως 16 Οκτωβρίου

Τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει μπερδέματα;

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης στους Διδύμους είναι πιο εγκεφαλικός αφού μάχεται με τα λόγια και τις ιδέες του και θα υπερασπιστεί όσα πιστεύει με κάθε κόστος. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με το πανανθρώπινο συναίσθημα και τις ευαισθησίες, όμως δυσκολεύεται να κρίνει τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και λογική σκέψη.

Επιπλέον, το ζώδιο των Ιχθύων -που είναι και το ζώδιο που κυβερνά- συνδέεται με την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάποιο τρόπο και μας παρασύρει σε έναν κόσμο φαντασίας. Όταν λοιπόν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται σε όψη τετραγώνου, δυσκολευόμαστε να δούμε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε ουτοπίες. Κάποιοι μπορεί να μας παραπλανήσουν με τα λόγια τους, ενώ δεν αποκλείεται να μας σαμποτάρουν πισώπλατα και να διαδώσουν πληροφορίες και κουτσομπολιά που δεν ισχύουν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top