Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 18/4/22 - 24/4/22

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή - Ουρανού

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Stars System το Σάββατο 16/4

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/04/2022, μία όψη η οποία φέρνει μια ξαφνική είδηση ή συνάντηση και γενικώς απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά σας, μιας και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης εκείνος που συμβολίζει το ξαφνικό και το αναπάντεχο. Θα πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι για όλα και να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, λογικοί και ανοιχτοί για κάθε ενδεχόμενο. Αργότερα την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια αρκετά σκληρή όψη που θα μας δημιουργήσει έντονη ανάγκη για εξουσία και έλεγχο, κάτι που μπορεί να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Φοβίες, ανασφάλειες και σκοτεινά συναισθήματα θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να τα κατευνάσουμε.

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις

Προσπαθήστε να περιορίσετε την κτητικότητα, τις εμμονές που δεν έχουν λογική βάση και την τάση σας να έχετε το πάνω χέρι, γιατί όλο αυτό μπορεί να έχει το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Τη Μεγάλη Τετάρτη 20/04/2022 ο Ήλιος εγκαταλείπει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας μια πιο αισθησιακή περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσουμε την απόλαυση, την ηδονή, αλλά και την ηρεμία μέσα στην ερωτική μας ζωή. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο που δίνει σημασία στη σταθερότητα και στην ασφάλεια και θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να εστιάσουμε στα πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας.

Η εβδομάδα κλείνει με ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου την ημέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 24/04/2022. Αυτό το τετράγωνο θα φέρει εμπόδια και δυσκολία στην επικοινωνία, που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες που δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Είναι επίσης πιθανό να μας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις, επομένως προσπαθήστε να δείτε τα ζητήματα πιο σφαιρικά και μην εστιάζετε μόνο στα απαισιόδοξα σενάρια.

Εάν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πάρτε τον χρόνο σας και προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε στους άλλους, γιατί ακόμα και μια λάθος κουβέντα μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.  

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top