Είσαι single τα Χριστούγεννα; Είσαι τυχερή και δεν το ξέρεις

Δες τη θετική πλευρά

single τα Χριστούγεννα

Αν ήσουν σε σχέση τα Χριστούγεννα, θα έπρεπε να κάνεις τόσα πράγματα στις γιορτές και δε θα είχες καν το χρόνο που θα ήθελες να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

10 πράγματα που απολαμβάνει κάθε υγιής σχέση

Μήπως είσαι τυχερή λοιπόν που είσαι single τα Χριστούγεννα;

1. Σου έρχεται πιο οικονομικά

Σε γενικές γραμμές, τα Χριστούγεννα μεταφράζονται σε πολλά έξοδα. Ψώνια, έξοδοι, δώρα, περιποίηση. Σκέψου τώρα να είχες και σχέση που θα πει επιπλέον έξοδοι και φυσικά δώρο, το οποίο δεν μπορεί να είναι κι ό,τι να 'ναι. Πρέπει να το έχεις ψάξει καλά και να αφήσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Που θα πει περισσότερα λεφτά για εκείνον, λιγότερα για εσένα. Ενώ τώρα που είσαι single, μπορείς αυτά τα χρήματα να τα επενδύσεις στο καινούριο ζευγάρι παπούτσια που είδες τις προάλλες!

Γιατί προσελκύουμε μονίμως προβληματικούς συντρόφους

2. Δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι για τις εξόδους

Και ποιος δεν έχει τσακωθεί με τη σχέση του για το τι θα κάνουν στις γιορτές και για το αν θα βγουν μαζί ή όχι. Πιστεύω πως το τελευταίο πράγμα που θες είναι εντάσεις.

3. Αποφεύγεις τις πρώτες γνωριμίες

Πόσο αμήχανη είναι η πρώτη συνάντηση με την οικογένεια της σχέσης σου; Τις περισσότερες φορές (αν δεν έχει ήδη γίνει) γνωρίζεις τους γονείς τη μέρα των Χριστουγέννων, αφού σε καλούν να φας μαζί τους. Εξίσου αμήχανο αλλά και βαρετό είναι αν τους έχεις γνωρίσει, αφού είσαι σίγουρα θα προτιμούσες να ήσουν αλλού! Και ας μη μιλήσω για τα δώρα που πρέπει να πάρεις. 

4. Έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια σου

Κατά τη γνώμη μου τα Χριστούγεννα είναι κυρίως οικογενειακή γιορτή και δυστυχώς όταν έχεις σχέση δε μπορείς να χαρείς την οικογένειά σου. Όταν κάθεστε στο τραπέζι και οι γονείς σου ετοιμάζονται να σου αφηγηθούν παλιές τους ιστορίες, ξαφνικά χτυπάει μήνυμα στο κινητό για το τι ώρα θα βρεθείτε. Αν δεν απαντήσεις πάλι έρχονται βροχή η αναπάντητες. 

Τι θα κερδίσεις αν τα «φτιάξεις» με νεότερο άντρα

5. Μπορείς να πιείς όσο θέλεις

Τις γιορτές θα πιείς λίγο κρασάκι παραπάνω, άρα γιατί να έχεις κάποιο πάνω από το κεφάλι σου να σε ζαλίζει; Απόλαυσε το, γιορτές έχουμε (αλλά με μέτρο)!

6. Δε δίνεις αναφορά σε κανέναν

και όσους έχουν σχέση και με το που ανακοινώνουν πως θα πάνε μονοήμερη με την παρέα γίνεται ο τρίτος Παγκόσμιος. Όχι δεν είσαι παντρεμένη και δικαιούσαι να κάνεις αυτό που λαχταράει η ψυχή σου!

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top