10+1 τρόποι να χάσεις το αγόρι βρε φίλη!

Γιατί δε θέλει και πολύ κόπο για να χάσεις κάποιον, θέλει τρόπο!

Όταν το ζευγάρι χωρίζει

Μόλις διάβασα το κείμενο στο οποίο η Ρένα έγραψε τους 10+1 τρόπους για να χάσει κάποιος το κορίτσι και έτσι μου ήρθε η ιδέα για να γράψω κάποιους τρόπους για το πώς μπορεί να χάσει κάποια σε χρόνο ρεκόρ το αγόρι.

Γιατί δε θέλει και πολύ κόπο για να χάσεις κάποιον, θέλει τρόπο !

1. ” Και πότε επιτέλους θα με αποκαταστήσεις; Πότε θα γίνω μάνα;” :  Οι περισσότεροι μόλις ακούν για γάμο και παιδιά κάνουν στροφή 180 μοιρών και εξαφανίζονται

2. “Δώσε μου το κινητό σου και τους κωδικούς σου στα social media” : Η έλλειψη εμπιστοσύνης αλλά και ο έλεγχος που θες να του κάνεις συνέχεια κάποια στιγμή τον κουράζει και σίγουρα θα βρει κάποια άλλη και θα φύγει από σένα.

3. “Ο Αλέξανδρος Παρθένης είναι πιο ωραίος από εσένα” : Εντάξει ναι ο Παρθένης είναι ωραίος άντρας αλλά δεν χρειάζεται να το λες στη σχέση σου.

4.” Ξέρεις πόσα έκανε για μένα ο πρώην μου; Εσύ γιατί είσαι αναίσθητος;”: Δε χρειάζεται ποτέ να συγκρίνεις τον πρώην με τον νυν.

5. “Μωρό μου με αγαπάς;“: Το να σου δείχνει με πράξεις ότι σε αγαπάει είναι κάτι όμορφο δεν χρειάζεται να στο λέει και κάθε μέρα με λόγια !

6. Μη τον βομβαρδίζεις συνέχεια σε μηνύματα και σε γλυκόλογα.

7.” Πάλι θα βγεις με τους φίλους σου;” : Ούτε το πολύ μαζί δεν κάνει καλό, αλλά ούτε και το πολύ χώρια!  Άστον να βγει μια μέρα με τους φίλους του. Λίγος προσωπικός χρόνος δεν διέλυσε καμία σχέση.

8.” Εγώ θα βγω με τον κολλητό μου πάλι απόψε” : Το να βγεις με τον άντρα κολλητό σου δεν είναι κακό όμως πώς θα σου φαινόταν αν η σχέση σου είχε γυναίκα κολλητή και ήταν κάθε μέρα μαζί; Θα σου άρεσε ; Δεν νομίζω !

9. “Αγάπη μου και απόψε έχω πονοκέφαλο ” : 7ο βράδυ σερί πονοκέφαλο φίλη μου κάτι δεν πάει καλά και αν δεν θες να τρέχει σε άλλα κρεβάτια άλλαξε γραμμή ή άλλαξε σχέση.

10. “Εγώ με τον πρώην μου έχω ακόμα επαφές” : Πάτα λίγο φρένο και σκέψου λογικά εσύ θα ήθελες να έχει ο νυν σου επαφές με την πρώην του; Αν όχι βγάλε τον πρώην σου από τη ζωή σου ! Αν ναι τότε κάτι λάθος γίνεται !

11. “Αγάπη μου έχω πάει με καλύτερους” : Του τσάκισες το είναι και τον ανδρισμό και φυσικά αν δεν σε έχει χωρίσει ακόμα θα το κάνει σίγουρα !

Υπάρχουν, βέβαια, πολλοί τρόποι για να χάσεις το αγόρι σου και ο ένας και ο μοναδικός είναι η μουρμούρα !

Tης Relationship Blogger Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex's Ghost

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top