Shopping Star: «Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, είσαι εκτός θέματος»

Η Ασπασία διαφώνησε με τις επιλογές της Κωνσταντίνας

Η Κωνσταντίνα έκανε τα ψώνια της στα μαγαζιά, αλλά δεν πρόλαβε το κομμωτήριο. Κατάφερε να είναι casual chic για μπακαλιάρο σκορδαλιά; Τρεις από τις τέσσερις συμπαίκτριές της πιστεύουν ότι το look της είναι μέσα στο θέμα. Ποια είχε τις ενστάσεις της; 

«Θεωρώ ότι είσαι μέσα στο θέμα. Μου άρεσε το σύνολό σου. Είναι σικάτο», είπε η Ελεάνα, μιλώντας πρώτη. 

«Για μένα είσαι μέσα στο θέμα. Μ' αρέσει το στιλ σου. Θα ήθελα τα παπούτσια να είναι πιο νεανικά. Η μπλούζα θα ήθελα να μην είχε πεταλούδες», τόνισε με τη σειρά της η Ελισσάβετ.

Σε αντίθεση με την Ελεάνα και την Ελισσάβετ, η Ασπασία βρήκε την εμφάνισή της μόνο chic και καθόλου casual: «Παρακολούθησα τα ρούχα σου και παρατήρησα πως βλέπω μια πολύ σικάτη γυναίκα. Αυτό σημαίνει ότι μου λείπει το casual κομμάτι. Μόνο η τσάντα σου με παραπέμπει σε casual στιλ. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, είσαι εκτός θέματος», εξήγησε.

«Μ΄αρέσουν πάρα πολύ τα μαλλιά σου έτσι και το μακιγιάζ. Μ' αρέσει αρκετά το σακάκι με το παντελόνι, όπως επίσης και τα παούτσια. Βέβαια θα προτιμούσα να είχες βάλει sneakers. Μπλούζα θα ήθελα μια απλή άσπρη. Θεωρώ πως είσαι μέσα στο θέμα», σχολίασε τέλος η Δέσποινα. 

Δείτε το Shopping Star 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top