Shopping Star: «Η Εύα είναι υπερόπτης, εγωίστρια»- Τα κλάματα της Μελίνας

«Αν το θέμα ήταν αταίριαστη με ό, τι να ναι, θα ήσουν στο θέμα»

Η Μελίνα έκανε τις αγορές της στο Shopping Star ψάχνοντας να βρει ρούχα και παπούτσια για να είναι «cool στα Κούλουμα».

Η Εύα έπαιξε «μποξ» στην πασαρέλα του Shopping Star

Η πίεση του χρόνου την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα και οι  κριτικές που δέχτηκε από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες δεν ήταν και οι καλύτερες. 

 

Η Σεβαστή ανέφερε πως από το styling της διαγωνιζόμενης λείπουν τα αξεσουάρ ενώ χαρακτήρισε το παντελόνι της διαγωνιζόμενης πιζάμα.

Η Ασημίνα της επισήμανε πως με τις στιλιστικές της επιλογές δεν κατάφερε να απογειώσει το look της, ενώ η Ζέτα θεώρησε πως η διαγωνιζόμενη θα έπρεπε να πάει κομμωτήριο.

Τέλος η Εύα δεν βρήκε θετικά στοιχεία στο styling της Μελίνας αναφέροντας χαρακτηριστικά πως την «απογοήτευσε».

«Με απογοήτευσες. Μου είπες πως φοράω εγώ ρούχα για γυμναστική και τελικά έβαλες εσύ ρούχα γυμναστικής.  Δεν πρέπει να κακολογούμε γιατί τα λουζόμαστε» ανέφερε αρχικά ενώ αργότερα την «είπε» και στις άλλες διαγωνιζόμενες τονίζοντας πως βρήκαν το δικό της λουκ «αθλητικό» και όχι της Μελίνας που κατά τη γνώμη της ήταν πιο αθλητικό. 

«Είναι σαν να βγήκες με την πιζάμα. Αν το θέμα ήταν αταίριαστη με ρούχα ό, τι να ναι στο Γαλαξίδι θα ήσουν εντός θέματος» ανέφερε συμπληρωματικά η Εύα προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτριών της, με την Ασημίνα να τη χαρακτηρίζει «υπερόπτη και εγωίστρια».

Δείτε το Shopping Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top