To λευκό του χειμώνα: 7 τρόποι για να το φορέσεις και να είσαι στη μόδα!

H all time classic θηλυκότητα συναντάει την απαράμιλλη κομψότητα!

To λευκό του χειμώνα: 7 τρόποι για να το φορέσεις

Τίποτα δεν είναι τόσο κομψό όσο το να φοράς λευκό από το κεφάλι μέχρι τα νύχια τον χειμώνα και ευτυχώς, η έμπνευση για το street style είναι άφθονη.

Είτε ντύνεσαι για την καθημερινότητα και το γραφείο είτε για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση, είτε ψάχνεις τρόπους για να ομορφύνεις μια ζοφερή, κρύα μέρα, τα λευκά ρούχα του χειμώνα προσφέρουν όχι μόνο στυλ, αλλά και λειτουργικότητα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Rapti (@nadia_rapti)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Rapti (@nadia_rapti)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Το layering ειδικά όταν περιλαμβάνει μερικά λευκά κομμάτια ρούχων, Η εξασφαλίζει μια τέλεια εμφάνιση που ορίζεται ως η επιτομή της κομψότητας κάθε φορά. Το βασικό σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα είναι ένα κομψό λευκό χειμωνιάτικο παλτό , είτε πρόκειται για ένα υπέροχο παλτό σε στυλ ψεύτικης γούνας, είτε για ένα σεμνό πανωφόρι σε στυλ καμπαρντίνας. Φορέσέ το πάνω από ένα παντελόνι, μια λεπτή φούστα ή ένα ντραπέ λευκό φόρεμα. Ένα δυνατό κοστούμι είναι επίσης ένα κλασικό κομμάτι απαραίτητο στη ντουλάπα σου , οπότε φέτος, γιατί να μην δοκιμάσεις το έντονο λευκό; 

Για πιο casual εμφάνιση, το καναδικό σμόκιν που αποτελείται από denim κομμάτια, φαίνεται φρέσκο ​​και updated σε σχέση με το συνηθισμένο μπλε. Για όσες αγαπούν τις πιο διαχρονικές επιλογές δεν έχουν παρά να επενδύσουν στη μονοχρωμία ή σε γνωστούς πετυχημένους συνδυασμούς όπως το λευκό με μαύρο ή καφέ. 

Canadian Tuxedo

Το denim on denim αποκτά έναν νέο αέρα κομψότητας σε αποχρώσεις του λευκού. Με αυτό το look και αυτό το σακάκι θα μεταφερθείς εύκολα από τον χειμώνα στην άνοιξη. 

All Time Classic Match

Οι γνώριμες σιλουέτες της δεκαετίας του '90 φαίνονται ιδιαίτερα κομψές και διαχρονικές σε μονόχρωμο ασπρόμαυρο. Όλα αυτά τα κομμάτια είναι επίσης ευέλικτα ξεχωριστά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Warm & Cozy

Απολαυσε τη ζεστασιά και την απαλότητα από ένα ένα κρεμ παλτό από ψεύτικη γούνα. Προτίμησε μια πιο ελαφριά εκδοχή, μια γούνινη ζακέτα σε συνδυασμό με all day loafers για τέλειο look. 

Fluffy Coat

Σε αυτή την εμφάνιση πρωταγωνιστεί ένα statement ογκώδες παλτό από ψεύτικη γούνα που θα σου χαρίσει μια υπέροχη εμφάνιση. Προτίμησε μερικά απλά και κομψά αξεσουάρ για να μην επιβαρύνεις την εικόνα σου. Συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες ελαστικές μέχρι το γόνατο και απλή τσάντα ώμου.

Luxury Layering

Δοκιμασε πολλά λευκά κομμάτια μαζί με αποκορύφωμα ένα κομψό καλοραμμένο κλασικό πλατό. Τελευταία πινελιά ένα ζευγάρι κρέμ μπότες για πλήρης μονοχρωμία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

Man inspired

Δεν γίνεται να κάνεις λάθος με ρουχα που προέρχονται από την ανδρική γκαρνταρόμπα όπως τα κοστούμια. Προτίμησέ τα σε αποχρώσεις του λευκού και συνδύασε με καφέ μυτερά loafers.  

The dress

Φόρεσε το λευκό σου φόρεμα μέσα από ένα wrap λευκό παλτό και γόβες. Αν θες μπορείς να δημιουργήσεις και συνδυασμούς με μαύρο καλσόν και μια ασπρόμαυρη tote bag. Ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός σου χαρίζει ακαταμάχητες εμφανίσεις ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top