Boxer Braids: Πώς να τα φτιάξετε μόνες σας;

Αν δεν το έχετε με το «πλέξιμο», σας το κάνουμε πιο απλό

Boxer Braids: Πώς Να Τα Φτιάξετε Μόνες Σας;

Tα boxer braids δεν είναι ένα νέο χτένισμα, αλλά μια τάση στην οποία η μόδα τακτικά επανέρχεται. Αστέρια όπως η Κιμ Καρντάσιαν το επαναλανσάρουν αρκετά συχνά. Είναι εντυπωσιακό, μαγνητίζει τα βλέμματα, ταιριάζει ιδανικά στα μακριά μαλλιά, σχετικά βολικό και τώρα δεν χρειάζεστε καν μια ομάδα ομορφιάς A-lister για να αποκτήσετε την εμφάνιση – είναι εκπληκτικά εύκολο να αναδημιουργήσετε το εντυπωσιακό «do». Ρίξτε μια ματιά στο πώς να κυριαρχήσετε στην τάση των boxer braids με έναν εύχρηστο οδηγό βήμα προς βήμα – κάντε κύλιση παρακάτω για το πλήρες σεμινάριο…

Βήμα πρώτο:
Είναι πιο εύκολο να πλέξετε μαλλιά που είναι καθαρά και χωρίς κόμπους, γι' αυτό πλύνετε και περιποιηθείτε τις μελλοντικές κοτσίδες σας πριν ξεκινήσετε. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με πιστολάκι και, στη συνέχεια, ψεκάστε μια πινελιά υφής ή σπρέι styling – αυτό θα διευκολύνει τη διατήρηση του στυλ στη θέση του.

Βήμα δύο:
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη με ένα μεσαίο τμήμα, το οποίο πρέπει να πηγαίνει μέχρι τον αυχένα σας, σαν να δένετε τα μαλλιά σας σε κοτσιδάκια. Για μια ομαλή γραμμή, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα για την ουρά. Στερεώστε τα δύο τμήματα είτε με καρφίτσες ή δέσιμο μαλλιών.

Βήμα τρίτο:
Χαλαρώστε ένα από τα τμήματα. Πάρτε ένα μικρό τμήμα μαλλιών στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας και ξεκινήστε το γαλλικό πλέξιμο. Αρχίστε σιγά σιγά να προσθέτετε περισσότερα μαλλιά, ώστε η πλεξούδα να γίνει πιο πυκνή και μακρύτερη.

Βήμα τέταρτο:
Συνεχίστε να εργάζεστε προς τα κάτω, αυξάνοντας την ποσότητα των μαλλιών που πλέκετε – φροντίστε να μην αφήνετε κανένα νήμα χαλαρό, καθώς αυτό το στυλ λειτουργεί καλύτερα όταν είναι άψογο. Όταν φτάσετε στις άκρες των μαλλιών σας, στερεώστε με ένα λαστιχάκι μαλλιών.

Βήμα πέμπτο:
Πάρτε το άλλο τμήμα των μαλλιών και επαναλάβετε, στη συνέχεια στερεώστε με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Ξεκάστε με λακ σε όλο σας το κεφάλι για να διασφαλίσετε ότι το στυλ θα αντέξει.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top