Στιλιστικά tips για να μη ζεσταίνεσαι ενόψει καύσωνα

Τα κατάλληλα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ

Με τον υδράργυρο να βρίσκεται στο «κόκκινο», η κατάσταση έξω δεν είναι σίγουρα και τόσο εύκολη για εσένα που η μέρα σου σε βρίσκει στη δουλειά ή σε λοιπές υποχρεώσεις και σε μια διαρκή κίνηση στους δρόμους της πόλης. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, εκτός από το άφθονο νερό που πρέπει να καταναλώσεις, όπως και κάποια φρούτα που θα κρατήσουν τον οργανισμό σου καλά ενυδατωμένο και θα του δώσουν ενέργεια, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι μπορείς να κερδίσεις μερικές ανάσες δροσιάς ακόμα και μέσα από τις ενδυματολογικές σου επιλογές.

Ιδέες για να είσαι στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ

Προτίμησε ένα αέρινο φόρεμα, φτιαγμένο από δροσερό ύφασμα

Το φόρεμα αποτελεί πάντοτε μια ιδανική επιλογή για day-to-night εμφανίσεις. Τις ημέρες με καύσωνα είναι σχεδόν απαραίτητο να βγει από την ντουλάπα σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει δύο χαρακτηριστικά: να είναι αέρινο, ώστε να επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και πλήρη άνεση, αλλά και να είναι φτιαγμένο από ένα δροσερό ύφασμα, όπως το λινό, το οποίο αφήνει το δέρμα να «αναπνέει» και δεν σε κάνει να ιδρώνεις.

Η Margot Robbie μας δείχνει το πιο girly γαλλικό μανικιούρ

Χρησιμοποίησε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μαλλιών

Είτε πρόκειται για το κλασικό κλάμερ είτε για ένα scrunchie ή ακόμα και για μια απλή κορδέλα την οποία θα δέσεις γύρω από τα μαλλιά, σημασία έχει να δημιουργήσεις ένα πρακτικό και κομψό χτένισμα, το οποίο θα αφήσει ελεύθερο το λαιμό και τους ώμους σου και θα σε κάνει να δροσίζεσαι σε κάθε σου βήμα.

Φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια

Ναι, οι εσπαντρίγιες και τα sneakers αποτελούν hot τάση και το καλοκαίρι, ωστόσο δεν προσφέρουν στα πόδια τον αέρα που χρειάζονται. Προτίμησε slides, σανδάλια ή πέδιλα (ακόμα και με λίγο τακούνι αν πρόκειται για μια πιο επίσημη εμφάνιση) για να διατηρήσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να μην αισθανθείς ούτε στιγμή άβολα.

Φόρεσε οπωσδήποτε καπέλο

Η προστασία από τον ήλιο αυτές τις ώρες είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Ένα καπέλο θα «σώσει» το κεφάλι σου όχι μόνο από τη ζέστη και από το κάψιμο που μπορεί να νιώσεις στο δέρμα αλλά και από τυχόν πονοκεφάλους και ζαλάδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συντάκτης: Allyou Team

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top