Δες πώς να σώσεις χώρο στην ντουλάπα σου!

Το έξυπνο τρικ για να διπλώνεις σωστά τα jeans σου

Δες πως να σώσεις χώρο στην ντουλάπα σου!

Jeans. Jeans. Jeans! Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ένα σωτήριο ρούχο στη ζωή μας. Όσα και να αγοράσουμε, σε όποιο χρώμα και σχέδιο, με οποιοδήποτε print αλλά και σε ό,τι ύφος, από wide leg μέχρι skinny, ποτέ δεν μας αρκούν και ποτέ δεν παύουν να μας αρέσουν. 

Αυτά είναι τα fashion trends που θα βλέπουμε παντού το 2023

Επειδή ακριβώς τα jeans έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ντουλάπα μας, είναι λογικό να καταλαμβάνουν και ένα μεγάλο μέρος της, με αποτέλεσμα συχνά να δυσκολευόμαστε με την οργάνωση της και να πελαγώνουμε. Πριν σκεφτείς να χαρίσεις κάποιο (ποτέ δεν πετάμε τα ρούχα μας ειδικά αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού μπορεί να γίνει reuse από ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη), ρίξε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. 

Το εντοπίσαμε σε μια προσπάθεια αναζήτησης μιας έξυπνης λύσης για να είναι η ντουλάπα πάντοτε σε τάξη και να μπορέσουν τα jeans να κρατήσουν τον ρόλο τους, χώρος όμως να δημιουργούν αναστάτωση.

Rainy Mood: Outfits που θα σε σώσουν τις βροχερές μέρες!

Ίσα ίσα με αυτόν τον τρόπο για να τα διπλώνεις που παρουσιάζεται στο βίντεο, θα μπορείς να κερδίσεις χώρο στα ράφια σου και να εξασφαλίσεις ότι τα αγαπημένα σου jeans θα είναι πάντοτε καλοσιδερωμένα!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top