Φρενίτιδα με το μανικιούρ της Selena Gomez - Το θέλουν όλες!

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και έργο τέχνης

Δείτε βίντεο για τη Selena Gomez και τις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Η Selena Gomez ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που ξεχωρίζουν τόσο για το ταλέντο τους, όσο και για το image τους και έχει εξελιχθεί σε απόλυτο inspiration girl για εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο. Η ίδια αφήνεται πάντοτε στα χέρια των πιο έμπειρων και πιο διάσημων επαγγελματιών του χώρου της μόδας αλλά και της ομορφιάς και κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης.

Selena Gomez: Η 9χρονη αδερφή της έκλεψε τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες

Πρόσφατα, η σταρ επισκέφτηκε τον στενό της συνεργάτη και nail artist Tom Bachik, ο οποίος στη λίστα με τις πελάτισσες του έχει ονόματα όπως η Nicola Peltz και η Jennifer Lopez. Ένα ραντεβού μαζί του είναι αρκετό για να νιώσει μια celebrity σαν θεά, αφού ο Tom Bachik φροντίζει να δημιουργεί πάντοτε μια εξαίσια πρόταση για το μανικιούρ τους.

Τι επέλεξε αυτή τη φορά για την Selena Gomez; Ένα μανικιούρ άκρως εντυπωσιακό, το οποίο φέρνει την άνοιξη πιο γρήγορα στην καθημερινότητά μας και θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και έργο τέχνης.

Συγκεκριμένα, όπως θα δεις και στην close-up φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημιούργησε στα νύχια της νεαρής τραγουδίστριας και ηθοποιού, ένα εκπληκτικό φλοράλ μανικιούρ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top