Παντρεύσαι το 2023; 6+1 ονειρεμένα νυφικά φορέματα για τον γάμο σου!

Το 2023 φέρνει άκρως εντυπωσιακά wedding dresses trends

Η wedding season του 2022 τελείωσε και ήδη λίγο πριν καλωσορίσουμε το νέο έτος, στρέφουμε την προσοχή μας στην άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 και καταγράφουμε τις νέες τάσεις στα νυφικά. 

Το 2023 φέρνει άκρως εντυπωσιακά wedding dresses trends που σίγουρα θα ενθουσιάσουν όλες τις μέλλουσες νύφες!

Ψάχνεις παλτό; Δες τι φορούν οι επώνυμες και πάρε ιδέες

Όπως θα δείτε στα νυφικά που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω από το Bridal Expo, τα νυφικά της νέας χρονιάς έχουν πολλές αναφορές στα 80s, ενώ βλέπουμε και νυφικά φορέματα που θυμίζουν τα 90s.

Για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 νούμερο ένα τάση αποτελούν τα σχέδια νυφικών με μπούστο σε στυλ κορσέ. Τα corset style bodices μετατρέπουν ένα νυφικό σε φόρεμα heute couture!

Κορσές: Πώς θα φορέσεις την πιο hot τάση του φθινοπώρου

Με τη νέα σεζόν βλέπουμε να πληθαίνουν, εκτός από τα ογκώδη και τα αποκαλυπτικά νυφικά. Ειδικά αυτά που διαθέτουν διαφάνειες και δαντέλες.

Ακόμα, οι σχεδιαστές προσφέρουν επιλογές για τις νύφες που επιθυμούν να έχουν ένα διαφοροποιημένο look από την εκκλησία στη δεξίωση. Πώς; Σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε ένα νυφικό σύνολο να περιλαμβάνει μια over skirt, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα αλλαγής μετά το μυστήριο για τη δεξίωση για κάτι πιο cool και άνετο αλλά φυσικά glam, όπως αρμόζει σε κάθε νύφη!

Ένα ακόμα trend που θα αγαπήσουν πολλές νύφες είναι τα φορέματα με αποσπώμενα μανίκια! Μανίκια μακριά ή κοντά, καμπάνα (bell sleeves) ή και μανίκια balloon είναι το trend που φαίνεται να δυναμώνει το 2023!

Δείτε 6+1 εντυπωσιακά νυφικά και επιλέξτε το φόρεμα των ονείρων σας για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας:

Παντρεύσαι το 2023; 6+1 ονειρεμένα νυφικά φορέματα για τον γάμο σου!

νυφικά 2023

νυφικά 2023 ιδέες

νυφικά 2023 ιδέες για γάμους

νυφικά 2023 ιδέες για γάμο

νυφικά 2023 ιδέες για γάμους

νυφικά

Νυφικά: Bridal Expo - Olga Karaververis, Litous, Alexandra Kapsala

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top