2 χρώματα που αν δεν προσέξεις μπορούν να καταστρέψουν το στιλ σου

Ποια είναι τα χρώματα που πρέπει να προσέξεις;

Τα Χρώματα Που Αν Δεν Συνδυαστούν Σωστά Καταστρέφουν Το Στιλ

Η μόδα είναι γεμάτη από χρώματα. Άλλα έντονα και φανταχτερά, άλλα ουδέτερα, πιο «ήσυχα» και γήινα, όλα τους υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ή τους πιο απαιτητικούς fashion addicts και να αποτελέσουν μια σημαντική προσθήκη στο στιλ τους.

To Jeans από τα 70s που «εισβάλλει» φέτος στην γκαρνταρόμπα μας

Όσο κι αν αγαπάς κάποια χρώματα όμως, θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια τα οποία κρύβουν μικρές παγίδες, στην περίπτωση που δεν προσέξεις πώς θα τα φορέσεις και ειδικότερα, πώς θα τα συνδυάσεις. Το αποτέλεσμα; Ένα κακόγουστο look που δεν θα κερδίσει θετικά σχόλια σε καμία περίπτωση και θα σε κάνει ενδεχομένως να νιώσεις άβολα με την εμφάνισή σου.

Wide - leg παντελόνια: Τρία tips που πρέπει να ακολουθείς όταν τα φοράς

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά…

Τα nude και γενικά οι γήινες αποχρώσεις ή λεγόμενες ουδέτερες δημιουργούν μια ηρεμία, μια αρμονία και κάτι το απόλυτα φυσικό σε μια εμφάνιση, ενώ προσθέτουν πόντους κομψότητας. Ωστόσο, σε κάποια ρούχα τα συγκεκριμένα χρώματα μπορεί να μην αρμόζουν τόσο και να μην αναδεικνύουν το ύφασμα και το σχέδιο. Καλό θα ήταν να προσέχεις ιδιαίτερα τι κομμάτια ψωνίζεις σε αυτές τις αποχρώσεις και επίσης να φροντίζεις να «φωτίζεις» το outfit με χρώματα όπως το λευκό.

Μια δεύτερη παγίδα αποτελεί το κλασικό μαύρο χρώμα. Ναι, είναι κομψό, θηλυκό, πολύ πρακτικό και έχει διαχρονική αξία χωρίς καμία αμφιβολία. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να επιλέγεις τα σωστά κομμάτια σε μαύρο χρώμα και να κάνεις statement εμφανίσεις που είναι σε total black, δίνοντας έμφαση στην υφή των ρούχων, την ποιότητα και τα υλικά. Μπορείς να παίξεις με αυτά για να δημιουργήσεις ενδιαφέρον και να μην καταλήξει η εμφάνιση σου να είναι μονότονη ή να θυμίζει πένθος ή κάτι παλιακό. Φυσικά, μπορείς πάντοτε να προσθέσεις κοσμήματα και αξεσουάρ που θα κάνουν το twist.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top