Η πρόσκληση για το σόου της Diesel στο Μιλάνο ήταν ένα sex toy

Η ασυνήθιστη πρόσκληση που σόκαρε τους καλεσμένους

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι ανοίγοντας την πρόσκληση της Diesel για το σόου της στο Μιλάνο θα έβλεπε ένα προβοκατόρικο αντικείμενο. Το brand θέλησε να παίξει με την φαντασία των καλεσμένων και να τους προσκαλέσει το σόου της στέλνοντας ένα sex toy.

Aνοίγοντας το κόκκινο κουτί, που έγραφε απ’ έξω Diesel με λευκά γράμματα, οι καλεσμένοι αντίκρισαν ένα μικρό μπλε αξεσουάρ. Το αξεσουάρ αυτό είχε μικρό σχήμα, ήταν γυάλινο, είχε μπλε χρώμα και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως παιχνίδι ερωτικής διέγερσης, συγκεκριμένα επρόκειτο για ένα αξεσουάρ για τον πρωκτό.

 

Όταν έφτασε η ώρα της επίδειξης, οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους δεν είχαν ακόμη λάβει τέλος. Οι θεατές, φτάνοντας στο σόου, αντίκρισαν ένα υπερμέγεθες φουσκωτό άγαλμα, που σύμφωνα με τον creative director του brand, Glenn Martens, έσπασε το ρεκόρ ως το μεγαλύτερο που υπήρξε ποτέ.

 

Άλλη μια πρωτοτυπία της φετινής πασαρέλας Diesel στο Μιλάνο ήταν πως απευθυνόταν εξ’ αρχής σε ένα πολύ ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους φαν του brand να δηλώσουν υποψηφιότητα για να συμμετέχουν στο σόου ως προσκεκλημένοι του, από τους οποίους επιλέχθηκαν πάρα πολλοί. Από την άλλη, δόθηκαν 1600 δωρεάν προσκλήσεις σε φοιτητές μόδας στο Μιλάνο, οι οποίοι παρακολούθησαν την επίδειξη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Glenn Martens, ο σκοπός του ήταν το σόου να είναι μια γιορτή παρά μια απλή επίδειξη. “Ήθελα να ανοίξω το σόου στο κοινό, σε ανθρώπους που μπορεί να μην είχαν ξαναπάει σε επίδειξη μόδας στη ζωή τους. Τους αξίζει ένα υπερθέαμα και γι’ αυτό σπάσαμε και το ρεκόρ τοποθετώντας εντός του χώρου της πασαρέλας το μεγαλύτερο φουσκωτό άγαλμα που υπήρξε ποτέ… όλοι μπορούσαν να είναι μέρος της Diesel” ανέφερε ο Martens συγκεκριμένα.

Δες εδώ ολόκληρο το σόου της Diesel:

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top