Σέρουμ: Η ποσότητα που πρέπει να εφαρμόζεις

Ακολούθησε την οδηγία και δες το αποτέλεσμα που θες

Δεν χρειάζεται να είσαι beauty junkie για να έχεις μια γενικότερη ιδέα για το τι προϊόντα πρέπει να έχει η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Σε όποιο level κι αν βρίσκεσαι, σίγουρα θα γνωρίζεις τη σημασία του καθαριστικού προσώπου, της ενυδατικής κρέμας, του τόνερ, του αντηλιακού αλλά και του σέρουμ.

Πόση ποσότητα από κάθε Skincare προϊόν πρέπει να εφαρμόζεις στο πρόσωπο σου

Αυτό το τελευταίο έχει συμπυκνωμένη σε ενεργά συστατικά φόρμουλα, με σκοπό να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας με πιο στοχευμένη, εντατική δράση. Η ερώτηση όμως είναι η εξής: Εφαρμόζεις τη σωστή ποσότητα σέρουμ και ποια είναι αυτή; Έχουμε την απάντηση! 

Για το σέρουμ λοιπόν, η σωστή ποσότητα εφαρμογής αντιστοιχεί με ένα μπιζέλι. Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό προϊόν και το παραπάνω είναι αρκετό για να προσφέρει στην επιδερμίδα τα αποτελέσματα που υπόσχεται. Άπλωσε αυτήν την ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό ιδανικά πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό.

Αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο ακριβής με την ποσότητα, μπορείς να βάλεις ένα dot σε κάθε σημείο που θέλεις να εφαρμόσεις το προϊόν. Έπειτα, κάνε απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το σέρουμ και άφησε το να κάνει το θαύμα του!

Συνέχισε την skincare ρουτίνα με την ενυδατική κρέμα και φυσικά, το αντηλιακό προσώπου (με SPF15 τουλάχιστον), το οποίο είναι απαραίτητο αν πρόκειται να συνεχίσεις τη μέρα σου εκτός σπιτιού.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top