2+1 tips για το τέλειο, λαμπερό και φυσικό νυφικό μακιγιάζ!

Τι πρέπει να προσέξετε για να ξεχωρίσετε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα

Νυφικό Μακιγιάζ: Συμβουλές Για Τέλειες Εμφανίσεις

Το νυφικό μακιγιάζ οφείλει πάντοτε να είναι εντυπωσιακό και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Ωστόσο, πολλές φορές θα έχεις ίσως παρατηρήσει ότι το αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά «βαρύ» και αυτό γιατί οι makeup artists συχνά χρησιμοποιούν προϊόντα με μεγάλη διάρκεια προκειμένου αυτό να παραμείνει αψεγάδιαστο, ενώ επιλέγουν έντονες αποχρώσεις.

Μοδάτη με βερμούδα: Δες τι μπορείς να βάλεις για μία σούπερ εμφάνιση

Αν εσύ από την άλλη επιθυμείς ένα φυσικό makeup look για μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σου, αυτή του γάμου σου, τότε μπορείς να ακολουθήσεις αυτά τα τρία tips τα οποία θα σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που ψάχνεις.

Tip 1

Πριν καθίσεις στην καρέκλα της/ του ειδικού, φρόντισε ώστε να έχεις μια καθαρή εικόνα για το τι πραγματικά θέλεις να δημιουργήσει στο πρόσωπό σου και τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικά όμορφη εκείνη την ημέρα. Αυτό που θα βοηθήσει πολύ στο να έχεις το νυφικό μακιγιάζ των ονείρων σου είναι μια φωτογραφία από αυτό που έχεις σκεφτεί.

1+1 στιλιστικά tips για να δείχνεις πιο ψηλή

Tip 2

Κράτησε μια μίνιμαλ προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας εκείνων των ημερών. Μην εφαρμόσεις προϊόντα με παχύρρευστη υφή ή προϊόντα που ξέρεις ότι μπορεί να προκαλέσουν λιπαρότητα ή που είναι πιθανό να αλλοιώσουν το μακιγιάζ σου και να μειώσουν έτσι τη διάρκεια του. Προτίμησε τα βασικά: ένα απαλό προϊόν καθαρισμού του προσώπου, μια ελαφριά ενυδατική κρέμα, αντηλιακό και χρησιμοποίησε setting spray με SPF για τα touch-ups κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καγιά σε διαγωνιζόμενη: «Το μακιγιάζ σου δεν σου πάει και πάρα πολύ»

Tip 3

Διάλεξε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια. Προτίμησε για παράδειγμα ένα long-wearing concealer αντί ένα long-wearing foundation. Επένδυσε σε αδιάβροχα προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών, όπωςτο mascara και το eyeliner, ώστε το look σου να μην καταστραφεί ποτέ. Επίσης, καλό θα ήταν για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια να εφαρμόσεις ένα primer ματιών.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top