Τρία tips για να διατηρήσεις σαν καινούριο το λευκό σου πουκάμισο

Είναι το αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας μας

κοπέλα

Είναι ένα σταθερό κομμάτι της γκαρνταρόμπας που φοριέται ξανά και ξανά όλες τις εποχές του χρόνου. Το λευκό πουκάμισο, ανεξαρτήτως υφής, σχεδίου ή μήκους, είναι πάντα εκεί για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη, να χαρίσει έναν αυστηρό χαρακτήρα στα επίσημα outfits σου αλλά και μια effortless κομψότητα όπως και cool ύφος στις χαλαρές σου εξόδους. Βέβαια, επειδή φοριέται συνέχεια, αυτό το item γίνεται ολοένα και περισσότερο ευάλωτο στις φθορές.

Αυτή είναι η πιο hot τάση για την άνοιξη 2022!

Εμείς σου έχουμε τρεις λύσεις για να διατηρήσεις το λευκό σου πουκάμισο σαν καινούριο και να του προσφέρεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής:

  • Φρόντισε να επιλέγεις τη σωστή θερμοκρασία για το πλύσιμο στο πλυντήριο. Σίγουρα, κάθε ρούχο έχει επάνω την δική του ετικέτα με τις οδηγίες που συνιστούν πώς θα πρέπει να το χειρίζεσαι για να το έχεις καθαρό. Για το λευκό πουκάμισο ένας γενικός κανόνας είναι πως μπορείς να επιλέγεις τις ήπιες πλύσεις.
  • Μην ψεκάζεις άρωμα απευθείας επάνω στο πουκάμισο αυτό, καθώς αυτό θα αφήσει λεκέ στο ύφασμά του. Είναι ένας λεκές που ενδεχομένως να αφαιρέσεις με δυσκολία ή και ποτέ.
  • Για να αποφύγεις το κιτρίνισμα από τον ιδρώτα ιδιαίτερα σε σημεία όπως η μασχάλη, φρόντισε να το πλένεις μετά από κάθε φορά που το έχεις φορέσει.
     

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top