Πώς να κάνεις σωστές αγορές καλλυντικών τώρα στις εκπτώσεις

Δες μερικά έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν

καλλυντικα

Το ξέρουμε πώς περίμενες να περάσουν οι γιορτές για να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου και να προμηθευτείς τα πάντα όλα. Ό,τι λοιπόν καινούργιο εντόπισες στις νέες συλλογές των μεγαλύτερων beauty brands φιγουράρει στην λίστα σου, όμως όντως τα χρειάζεσαι όλα αυτά;

Εσύ τι ξέρεις για το Skin-Icing;

Είναι αρκετά δελεαστικό να βρίσκεις τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σεζόν σε μισή τιμή και η αλήθεια είναι ότι με τις εταιρείες καλλυντικών να αναρτούν τις προσφορές τους στα social media, δεν θα αργήσεις και πολύ να παρασυρθείς και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. 

Ο οδηγός που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να δράσεις σωστά και να αποκτήσεις τα προϊόντα που πραγματικά αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.

Προμηθεύσου δείγματα: Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από άπειρα προϊόντα και περιμένουμε την στιγμή που θα μας τελειώσει για παράδειγμα η ενυδατική που ήδη χρησιμοποιούμε για να προμηθευτούμε ένα νέο θαυματουργό καλλυντικό. 

Πριν δώσεις χρήματα για κάποιο προϊόν που δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει, προμηθεύσου από το κατάστημα ένα δωρεάν δείγμα του. Η κάθε επιδερμίδα αντιδρά διαφορετικά στα διάφορα καλλυντικά και καλό είναι να δοκιμάσεις ένα προϊόν πριν επενδύσεις σ' αυτό. 

Αναζήτησε κριτικές: Έχουμε κατακλυστεί από beauty bloggers και μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικό να τις βλέπεις να διαφημίζουν συνεχώς προϊόντα στα social media, ωστόσο είναι καλό να ξεχωρίσεις τους πραγματικά «ενημερωμένους» και ειδικούς και να τους συμβουλευθείς.

Πριν προβείς στην τελική αγορά κάποιου ακριβού καλλυντικού, αναζήτησε reviews στο YouTube ή ρώτα τη δερματολόγο ή την αισθητικό σου.

Πήγαινε για ψώνια αμακιγιάριστη: Αν είσαι σε αναζήτηση του κατάλληλου foundation, τότε απέφυγε να βγεις στην αγορά με βάση ενώ αν ψάχνεις καλλυντικά για τα μάτια, μη φοράς σκιές και μάσκαρα, αλλά ούτε και κραγιόν αν σκέφτεσαι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα νέο lipstick.

Crystal Eyes: H πιο hot τάση στο μακιγιάζ για το 2022

Έτσι θα μπορέσεις να δοκιμάσεις επιτόπου πώς δείχνει το προϊόν πάνω σου και να κάνεις την σωστή αγορά.

Ψάξε για προσφορές που αξίζουν: Οι εταιρείες καλλυντικών στέλνουν μηνύματα ή αναρτούν τις προσφορές τους στα social media, οπότε κάνε μια έρευνα αν σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα προϊόντα που έχεις στη λίστα σου.

Συμβουλεύσου τους ειδικούς: Αν έχεις προβλήματα επιδερμίδας μην εμπιστευτείς κανέναν άλλο εκτός από τον δερματολόγο σου. Δυστυχώς πολλές φορές παρασυρόμαστε από τις διαφημίσεις ορισμένων προϊόντων θεωρώντας ότι είναι ιδανικά για να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε π.χ. ακμή ή κοκκινίλες, ωστόσο κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και χρειάζεται τις σωστές φόρμουλες.

Πηγή: mylife.com.cy


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top