Εσύ τι ξέρεις για το Skin-Icing;

Το Skin-Icing το χρησιμοποιούν τα πιο διάσημα μοντέλα

Skin-Icing

Πόσο ασφαλής είναι όμως η κρυοθεραπεία για την επιδερμίδα μας; Ice-cubes, ice globes, παγωμένα ice rollers συμπεριλαμβάνονται πλέον στα τελετουργικά ομορφιάς των beautistas.

Shopping Star: Μ’ αυτό το μακιγιάζ θα είστε εντυπωσιακή στην κοπή της πίτας

Η συγκεκριμένη τεχνική βοηθά την σύσφιξη των πόρων, την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και την αποσυμφόρηση του προσώπου σε χρόνο μηδέν. Το κρύο σοκ αναγκάζει τα αιμοφόρα αγγεία να συσταλούν και έτσι προκαλείται σύσφιξη στην επιδερμίδα. Όταν αυτό υποχωρήσει, τα αιμοφόρα αγγεία γεμίζουν με φρέσκο ​​αίμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Shopping Star: Τι δεν άρεσε στην Καγιά από την εμφάνιση της διαγωνιζόμενης

Παρόλο που η κρυοθεραπεία είναι μια παλιά τεχνική χάρη στις TikTokers το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral trend. Ποιά είναι όμως η άποψη των δερματολόγων γι' αυτό;

Σύμφωνα με τους ειδικούς το να στροβιλίζουμε ένα παγάκι στο δέρμα μπορεί να μην είναι τόσο καλή ιδέα και τονίζουν ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε ένα κατάλληλο εργαλείο. Ο λόγος είναι γιατί η άμεση επαφή με την επιδερμίδα μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα στο δέρμα ή βλάβη στο υποκείμενο λίπος. Ακόμα και για τα εργαλεία συνίσταται να τα μετακινούμε συνεχώς πάνω στο δέρμα για 5 έως 10 λεπτά αντί να τα τοποθετούμε σε μια περιοχή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top