Δωροθέα Μερκούρη: Μας έδειξε πώς καμουφλάρει τις άσπρες τρίχες

Το έξυπνο τρικ για να καμουφλάρετε τις άσπρες τρίχες σας

H γοητευτική ηθοποιός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους με το απλό τρικ που αποκάλυψε για να καμουφλάρει τις λευκές τρίχες της.

Στο βίντεο που ανέβασε η Δωροθέα Μερκούρη, την βλέπουμε να περιποιείται τον εαυτό της με απλά βήματα πριν βγει από το σπίτι για να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ. Ξεκινάει λοιπόν με ένα μασάζ στο πρόσωπό της με face roller, βάζει κονσίλερ κάτω από τα μάτια και γύρω από την μύτη της και μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

H Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πώς κρύβει την ακμή

Αυτό που προκάλεσαι ωστόσο και τον ενθουσιασμό των followers της είναι ένα τελευταίο tip που έδωσε μέσα από την ανάρτησή της, όπου την βλέπουμε να βάζει μια σκούρα σκιά στα μαλλιά της για να καμουφλάρει τις λευκές ρίζες της. Οι γυναίκες, ιδίως οι μελαχρινές, ενθουσιάστηκαν με την ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram και πολλές την ρώτησαν τι έβαλε στα μαλλιά της με την Δωροθέα Μερκούρη να απαντά: «Απλή σκιά καφέ που θα έβαζα στα μάτια».

 

 

Αν θέλεις να καμουφλάρεις τις λευκές τρίχες τότε το τρικ της Δωροθέας Μερκούρη θα σου λύσει τα χέρια καθώς είναι απλό, εύκολο και γρήγορο! 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top