78ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι ανδρικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Λάμψη και γοητεία με κινηματογραφική αίγλη πολλών αστέρων

78ο Φεστιβάλ Βενετίας

Το Φεστιβάλ Βενετίας είναι το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο. Ξεκίνησε το 1932 ως Esposizione Internazionale d'Arte Cinematografica και από τότε διεξάγεται ετησίως, στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, στο νησί Λίντο στη Βενετία.

Μετά τα 50: Οι must συνήθειες για τη σωστή περιποίηση του δέρματός σας

Οι προβολές των ταινιών γίνονται στο ιστορικό Palazzo del Cinema. Τα βασικά βραβεία του φεστιβάλ είναι ο Χρυσός Λέοντας (Leone d'Oro), που απονέμεται στην καλύτερη ταινία του φεστιβάλ, και το Κύπελλο Βόλπι (Coppa Volpi), που απονέμεται στους καλύτερους ηθοποιούς (για ανδρικό και γυναικείο ρόλο). Το φετινό Φεστιβάλ Βενετίας 2021 είναι το 78ο και πραγματοποιείται από τις 1-11 Σεπτεμβρίου.  

Bella Hadid: Πώς να κάνετε γρήγορα το ψηλό sleek bun του γνωστού μοντέλου!

Πολλά τα μεγάλα ονόματα που το παρακολουθούν, λαμπεροί σταρ και σημαντικοί ηθοποιοί συμμετέχουν στο Φεστιβάλ είτε με κάποια ταινία τους είτε ως κομμάτι του κοινού.

Κάποιες από τις πιο ωραίες ανδρικές εμφανίσεις που κέρδισαν μέχρι στιγμής την προσοχή και τα βλέμματά μας, είναι οι παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

Πράσινο: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής και για το φθινόπωρο!

 

 

 

 

 

 

Το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζεται μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να θαυμάσουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Σύνταξη: Αγγελική Λάλου

Πηγή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top