To λαχανικό που μειώνει το πρήξιμο και τις κοκκινίλες

Οι TikTokers σου βρίσκουν τη λύση για το πρήξιμο

αγγούρι

Περισσότερο πολύ από ποτέ το skin icing έχει γνωρίσει τεράστια απήχηση το τελευταίο διάστημα, με τους διάσημους να το συμπεριλαμβάνουν στα beauty tutorials τους -μέχρι και τον Ricky Martin είδαμε να περνάει με παγάκι όλο του το πρόσωπο...

Φυσικά το TikTok δεν έμεινε ''εκτός'' αυτού του δημοφιλούς skin trend και για να αποδείξουν μάλιστα πόσο μπροστά είναι από τους υπόλοιπους οι beautistas της πλατφόρμας ''τερμάτισαν'' για ακόμα μια φορά με τον τρόπο τους την τεχνική.

Πώς να κρατήσεις το παιδί σου ενυδατωμένο όλο το καλοκαίρι

Οι TikTokers είχαν την φαεινή ιδέα να προσθέσουν αγγούρι στο skin icing που είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Κ και καταπολεμά το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα μεγάλο κομμάτι αγγούρι στην κατάψυξη να παγώσει και το επόμενο πρωί να περάσεις όλο το πρόσωπό σου με αυτό αφού πρώτα το πλύνεις με σαπούνι καθαρισμού, όπως ακριβώς θα έκανες και με το παγάκι.

Η επιδερμίδα σου θα ξυπνήσει αμέσως ενώ θα δείχνει πιο φωτεινή και φρέσκια, ενώ το πρήξιμο κάτω από τα μάτια θα υποχωρήσει. Πολλές μάλιστα TikTokers ισχυρίζονται ότι είδαν διαφορά και στα σημάδια ακμής.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή: Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top